Associació veïnal del barri de Sant Antoni

Organitzador

Associació veïnal del barri de Sant Antoni
Web
https://twitter.com/AvvSantAntoni

Altres organitzadors

Espai Debat
Espai Debat

Sala

Sala Espai Veïnal
QR Code

Dia

28 nov. 2019

Hora

18:30 - 21:00

Cost

Gratuït

Els (curt)circuits de la violència: poden perpetuar la violència masclista?

Al sud d’Europa, les estratègies dels moviments de dones, de les dissidents sexuals i de gènere, i dels moviments feministes, responen a un enfocament ampli del concepte de violències masclistes que va més enllà de les relacions en el si de la parella i de la família. Des d’aquesta visió àmplia, doncs, els circuits institucionals i legislatius per a eradicar la violència masclista afecten de forma diferenciada segons la situació administrativa de les persones que la pateixen. Quines altres formes d’anàlisi ens poden permetre acostar-nos a les respostes a la violència masclista?

‘Els(curts)circuits del sistema: poden perpetuar la violència masclista?’, una proposta que ens convida a reflexionar sobre la violència masclista, els circuits institucionals i les respostes col·lectives des d’una perspectiva intercultural i de gènere que vagi més enllà de les dones, incorporant també els eixos d’orientació sexual, identitat i expressió de gènere, i tenint en compte les desigualtats administratives que pateixen determinades persones i col·lectius.

➡️ La taula rodona comptarà amb les intervencions de:
🔸 Kenza Benzidan (activista trans* antiracista del Marroc, treballa en la sensibilització sobre temes de gènere, sexualitat i antiracisme),
🔸 Natàlia Zaro (Diplomada en Educació Social i Titulada de Postgrau en Drets Humans, Democràcia i Conflicte, especialitzada en l’abordatge de violències masclistes i treball comunitari)
🔸i Fatiha El Mouhali (Tècnica d’acollida, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Doctoranda a la UAB),
🔸amb la moderació de Patrícia González (jurista feminista integrant del grup Antígona de la UAB).

Us hi esperem a tots i totes!

✍🏽 Inscriu-t’hi gratuïtament a ow.ly/b7Tq30pDaQo

Més info del programa d’activitats aquí

Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin