Ràdio RC66

Què és RC66?

📻 RC66 neix com a projecte del Punt Òmnia de Sant Antoni l’any 2018, amb el suport de la Federació d’Entitats de Calàbria 66. Vol ser una ràdio que doni a conèixer el barri i la seva gent, les seves preocupacions, el que pensen i tot allò que pugui ser del seu interès. La difusió dels continguts es fa per Internet en un sistema de Play on Demand (podcast). És una ràdio comunitària gestionada de forma voluntària on qualsevol persona interessada en fer ràdio hi pot participar, no és necessari tenir coneixements previs.

Ràdio comunitaria

🎙 La ràdio comunitària es defineix com una activitat no lucrativa i es caracteritza per la participació de la comunitat. La ràdio comunitària és un difusor cultural i com a mitjà desenvolupa una comunicació pluralista i participativa oberta a la necessitat d’expressió dels sectors socials i culturals amb menys possibilitat d’accés als mitjans amb fins exclusivament comercials. Els destinataris del projectes son els veïns i veïnes de Sant Antoni, però també els seus col·lectius i comerciants.

Objectius

☞ Satisfer les necessitats de comunicació i habilitar l’exercici del dret a la comunicació i a la informació i a la llibertat d’expressió del barri.

☞ Obrir la programació a la participació més amplia possible.

☞ Promoure el desenvolupament social, la convivència, els valors democràtics, i l’enfortiment de les identitats culturals i socials.

☞ Generar espais d’expressió, informació, educació, comunicació, promoció cultural, formació i debat.

☞ Promoure la trobada entre diferents identitats socials i expressions culturals de la comunitat dins de l’àmbit de la integració i solidaritat ciutadana.

WordPress Lightbox Plugin