Música

Tótum Revolútum Fest

Tótum Revolútum és fidel als seus orígens. Va néixer de la voluntat per part de seguidors de la música en directe de cara a trobar punts de connexió que afavoreixin el coneixement de noves bandes i poder crear esdeveniments relacionats en l’àmbit de la cultura i més concretament de la música.

Tótum Revolútum, organitzadors del festival amb el mateix nom, que compta ja amb 5 edicions d’història, inicia un cicle mensual de concerts que es celebraran a l’Auditori Calàbria 66 de Barcelona. Assumeix doncs el timó d’aquesta iniciativa, enfocada a la divulgació i promoció d’estils com ara el Rock Progressiu, el Post Rock, el Jazz i tota la música oberta i de qualitat en general. Dit això, Tótum Revolútum no s’autoimposa filtres a l’hora d’adoptar estils, tot i que es fomenta sempre l’escolta i seguiment de bandes amb música original i pròpia.

Recuperant-nos de la pandèmia i amb ganes de recuperar també l’esperit d’anteriors edicions, aquest any 2021 comptarem amb la presència de bandes experimentades com PoireTildeSigma OriAudiolepsia i Dûrga. Les dates es comprendran entre Juliol i Desembre del 2021. Segueix llegint per més detalls.

👉 www.totumrevolutumfest.com

📟 Facebook · Instagram · Youtube
WordPress Lightbox Plugin