Música

L’Espai veïnal de Calàbria 66 acull cada dissabte tarda tot tipus d’esdeveniments musicals dinamitzats per escoles de música, entitats culturals i grups emergents multidisciplinaris que es mouen en diferents àmbits com la dansa, el teatre i la música.

Ball i Swing

De forma regular es programen espectacles de música jazz i swing protagonitzats per la Big L’Em Band de l’Escola de músics JPC del Raval. Aquestes actuacions es combinen amb espectacles puntuals protagonitzats per bandes internacionals reconegudes com poden ser la Vodoo Jazz Band o Gwen Perry & Michel Faber Quartet. Són espectacles dinamitzats per l’Associació Pro-Teatre Talia Olympia. Aquesta associació també treballa per a promocionar espectacles culturals de ball swing a través de diferents associacions de swing i espectacles de música més popular com la rumba amb actuacions i homenatges als rumberos catalans més reconeguts.

Tótum Revolútum Fest

L’Associació Tótum Revolútum va néixer gràcies a seguidors de la música en directe de cara a promocionar bandes emergents i crear esdeveniments relacionats en l’àmbit de la música. És una iniciativa musical enfocada a la divulgació i a la promoció d’estils com ara el Rock Progressiu, el Post Rock i el Jazz. No hi han filtres a l’hora d’adoptar estils, tot i que es fomenta sempre l’escolta i el seguiment de bandes amb música original i pròpia. Tótum Revolútum Fest és el festival musical que organitza anualment aquesta associació. Compta ja amb 6 edicions d’història i té un cicle mensual de concerts que es celebren a l’Auditori Calàbria 66.

Corals i escoles de música

Corals, colles de tabalers i grups musicals feredats o vinculats amb la Federació d’Entitats Calàbria 66 assagen regularment als espais de Calàbria 66. Cada temporada realitzen espectacles per a donar a conèixer la seva feina. A banda, la Federació dona cabuda a espectacles de final de curs de les escoles de música del barri.

WordPress Lightbox Plugin