Teatre

Diumenges de teatre

🎭  Gran part de l’oferta teatral de Calàbria 66 parteix de les produccions de les companyies vinculades a la Federació d’entitats de Calàbria 66 i que assagen en l’equipament. Tot la gran importància que significa l’oferta cultural al veïnat, la part menys visible, la producció dels espectacles, que impliquen un treball col·lectiu, creatiu i d’aprenentatge, també forma part de la part enriquidora del nostre projecte. Habitualment els diumenges a les 19h s’estrenen o es presenten obres de les companyies vinculades a Calàbria 66, companyies emergents o petites joies que hem tingut el plaer de programar.

La Troiana

🏛 Cicle de teatre creat per companyies teatrals del barri de Sant Antoni.  Companyies que habitualment hi participen: Intentant Teatre, Livelai Teatre, Paideia, Sicalíptics, Teatre Arnau Itinerant, Grup de Teatre El Triangle, Escola Santiago Rusiñol, Teatre Breu Estratègic. 📜  Excepcionalment hi ha participat en diferents edicions l’actriu Imma Colomer, veïna de Sant Antoni protagonitzant “Ismene”, un monòleg en forma de conferència de la dramaturga quebequesa Carole Fréchette que ha estat traduït per Elisabet Ràfols i dirigit per Imma Colomer i interpretat per Fina Rius.

☞ Propera edició: La Troiana 2022
Companyies emergents

La Federació d’Entitats Calàbria 66 dóna cabuda a tots aquells grups d’artistes emergents que proposen espectacles propis atrevits i disruptius i els dóna recolzament per a promocionar-se. Són espectacles multidisciplinaris que es mouen en diferents àmbits com la dansa, el teatre, la música i els audiovisuals. Hem estrenat amb les companyies Homeland Dance Company i Fuse company.

WordPress Lightbox Plugin