Espai literari

Diferents entitats vinculades a la Federació d’Entitats Calàbria 66 organitzen activitats literàries per a compartir textos i fer volar la imaginació.

Club de lectura

📕 Lectura de llibres en català i castellà sobre la postguerra espanyola. Es proposa un mateix llibre de lectura a llegir tot el grup i es comenta.

📅 3r i 4t Dimecres de mes, 19:30 a 21:00h
📍 Sala Annexa
✋ Sílvia Suárez Baiardi
📩 silviasuarezbaiardi@gmail.com
Reuniones Letraheridas

Trobada per als amants de la literatura, per a escriptors, lectors i lletraferits: 📕 En una primera hora els participants porten un llibre de lectura recent que els hagi emocionat o impactat per a recomanar a la resta de participants. 📝 En una segona hora es comparteixen escrits i es comenten. Un cop finalitzada la sessió es proposa una consigna per a la sessió següent i una idea per a la construcció d’un relat. Es pot participar a les dos sessions de forma independent.

📅 Dissabtes, 11:00 a 14:00h 
📍 Sala Polivalent
✋ Connectats cooperativa 
📩 liblit@gmail.com
Jam literària

🎙 Jam literària de la República de les lletres independents: un espai per a llegir, recitar, teatralitzar, cantar, compartir i escoltar. Escriptors i escriptores compartint relats, poemes, cançons i peces teatrals. O qualsevol ocurrència literària que es manifesti durant els misteriosos processos de la creació. 📕 Amb llicència per a llegir; 🎤 Un micro obert al teu abast per a expressar-te a través de les paraules; 🎯 Cada mes un tema diferent ; ✋ Extensió màxima: 700 paraules; 👅 Idioma: qualsevol.

📅 Darrer divendres de mes 
📍 Espai Veïnal
✋ Asociación cultural planetababel
📩 info@planetababel.com
Libros viajeros

📚🛸 El projecte neix d’un grup de persones vinculades amb el món literari i acadèmic amb el ferm compromís de promoure la lectura a través de la donació de llibres a comunitats en situació desafavorida. L’objectiu del projecte és arribar a totes aquelles poblacions sense accés a la lectura i el coneixement fent donacions de llibres, gràcies a les persones de diferents comunitats que generosament donen llibres i als voluntaris que fan tota la feina de gestió i coordinació de les donacions.

🤗 Vols participar en el projecte?
📚 Dona llibres infantils
💰 Fes una aportació econòmica
👧🏻 Fes de persona voluntària
✋ Bibliotecas Callejeras
📩 info@planetababel.com
👉 www.planetababel.com
Presenta el teu llibre

Si ets veï o veïna del Sant Antoni i necessites un espai per a presentar el teu llibre, l’Espai veïnal de Calàbria 66 és el teu espai ideal. Contacta amb nosaltres per concretar detalls tècnics.

WordPress Lightbox Plugin