Comunicació corporativa

Pla de comunicació

El Pla de comunicació ens serveix per a fixar els objectius de comunicació i la missió, visió i valors de la nostra organització. És l’eina que ens permet planificar la comunicació de la nostra organització. Identificar què és el què volem comunicar i, a partir d’aquí crear una estratègia en el temps que identifiqui els públics als que ens dirigim, a través de quins canals i amb quins materials i recursos. Per tal de que el nostre Pla sigui efectiu ens hem de marcar aquests objectius en el temps, que haurem d’avaluar.

Manual d'estil corporatiu

Definit el marc teòric amb els objectius de la nostra organització, el Manual d’estil corporatiu és l’eina que ens serveix per a reflectir tots els materials gràfics i visuals amb els que treballem per a les comunicacions de l’entitat. Un bon manual corporatiu dona credibilitat al públic al qual es dirigeix l’entitat, estalvia feina a les persones que hi col·laboren i les ajuda a sentir-se més integrades amb l’organització.

Materials gràfics
Logotip de la Federació d'Entitats Calàbria 66
Descarregar en jpg
Logotip de l'Ajuntament de Barcelona
Descarregar en jpg
Estem treballant en el Pla de comunicació i el el Manual d’estil corporatiu de la Federació d’Entitats Calàbria 66. Si formes part d’un col·lectiu federat o vinculat a la federació i vols participar en el projecte, et convidem a formar part de la Comissió de comunicació. Contacta'ns al correu activitats activitats@calabria66.net.
WordPress Lightbox Plugin