Casal de Primavera 2024

A qui va destinat?

👧🧒 Destinat a infants que estiguin cursant i3 fins a 6è de primària durant el curs escolar 2023/2024

 

Quines activitats es faràn al casal?

🪁🎏🥁🍄🌿🍬😃🤯 Excursions, gimcanes, tallers, manualitats, jornades esportives, participació en projectes socials del barri i descobertes.

 

Centre d’interès: 
Un noi europeu, intrigat per la diversitat cultural de la seva ciutat, decideix emprendre un viatge express pel món. Convida els infants a unir-se a ell per explorar els diferents continents. Cada dia descobriran una nova part del mapa mundi per completar-lo i seguir el rastre del seu viatge.

🪺 El centre d’interès d’aquesta edició és L’aventura dels ous de Pasqua!.

Dates
Del 25 al 28 de març de 2024

Horaris i preus

Dia sencer: 30€
Amb dinar fins les 15h: 26€
Sense dinar 9-13h: 20€
Opció d’acollida: De 7:45 a 9h: 4€

Com puc inscriure’m?

📝 El període d’inscripció serà del 16 de febrer al 18 de març de 2024. Podreu realitzar la sol·licitud mitjançant l’enllaç als següent formulari d’inscripció (https://calabria66.playoffinformatica.com/actividad/48/Casal-de-primavera-2024/)

La inscripció i el pagament dins els terminis establerts és obligatori per a l’assignació de places. En el moment de la inscripció haureu de sol·licitar les diferents propostes de dates per dur a terme l’activitat.

Informacions sobre l’aplicatiu

📄 Per aquesta edició de casal de primavera no preveiem sorteig, per aquest motiu l’adjudicació es realitzarà per ordre d’inscripció. Al formulari d’inscripció és imprescindible adjuntar la documentació escanejada següent: fotografia del participant, targeta sanitària, carnet de vacunacions actualitzat.

 

Formes de pagament

💶 Per a formalitzar la inscripció és imprescindible fer el pagament mitjançant la següent opció:
Tarja de crèdit (passarel·la de pagament virtual via formulari d’inscripció)

 

Hi ha cap tipus de beca?

🚫 Per aquesta edició de casal no hi ha contemplat cap tipus de beca per part de l’entitat.

 

Altres

❗En cas de cancel·lació abans del 18 de març, s’efectuarà un reemborsament del 80% de l’import total. En cas de sol·licitar una cancel·lació després d’aquesta data, es retornarà el 80% de l’import total únicament si es proporciona una causa justificada. En cas contrari, només es reemborsarà el 20% de l’import total.

🖐 Si teniu cap dificultat o singularitat en relació amb el pagament, si us plau, contacteu via correu electrònic a direccio@calabria66.net o al 931 720 194 en horari de 10:30 a 14:30h o de 17 a 20h.
WordPress Lightbox Plugin