Impuls comunitari

Taula comunitària de Sant Antoni

La pandèmia ha fet evident la capacitat de solidaritat del barri de Sant Antoni, entitats, veïnes i veïns (+ de tres-centes), es van mobilitzar per ajudar als qui tenien problemes per superar l’etapa de confinament. Aprofitant aquesta experiència compartida, volem tenir al barri un espai coordinat que inclogui a les diferents entitats i equipaments, a les veïnes i veïns, i a aquelles persones disposades a col·laborar per aconseguir una millor qualitat de vida a Sant Antoni, per ajudar a les persones que en algun moment tinguin un problema i puguin rebre així el suport del barri. Amb aquest objectiu estem treballant en la creació de la Taula Comunitària de Sant Antoni, de la que han de formar part entitats, equipaments, escoles, instituts, comerços, farmàcies, veïnes i veïns i representants de l’administració.

👀 Decidim Barcelona 
🔺 Associació de veïns de Sant Antoni; 
📍 Avinguda Mistral, 30, Baixos 🕗 De dilluns a divendres de 17 a 20h; 📩 aavvsantantoni@gmail.com

👧🏻 Per a la infància: Escoleta de Sant Antoni, Casal Calàbria 66, Reis Macos,
👵🏽 Per a la gent gran: Radars, Presents, Escola de Salut de CAP de Manso
🟧 Cultura: Agenda cultural de Sant Antoni
🟣 Feminismes: Grup de dones i feminismes
🍏 Atenció a necessitats bàsiques: De veía a veí ONG, Indian Culture Center, Punt d'informació i acció al barri, Fem Sant Antoni
Punt d'informació d'habitatge

Fem Sant Antoni vol ser un espai de confluència de col·lectius, moviments i de veïns i veïnes que volem decidir sobre els afers del barri que afecten la nostra vida quotidiana. L’objectiu primordial és impulsar la participació veïnal i ciutadana. A través d’una ciutadania activa i compromesa, auto-organitzada i que promogui el poder veïnal, es poden construir noves maneres de fer política més democràtiques, obertes, participatives i inclusives. Informa i debat sobre com afrontar temes socials de barri en base a dos eixos: habitatge i veïnat.

📍 Espai de trobada: Calàbria 66
Reunions els dimecres cada quinze dies, de 18 a 19:30h
Assemblees obertes: reunions mensuals els dimecres, de 19:30 a 21:30h
🟣 Web Fem Sant Antoni
📩 femsantantoni@gmail.com 
📟 Twitter · Instagram · Facebook
WordPress Lightbox Plugin