Organitzador

Servei Rehabilitació Esquerra Eixample - CPB Serveis Salut Mental

Sala

Espai Veïnal
QR Code

Dia

11 oct. 2021

Hora

15:30 - 16:30

Taller Parlem [SRC]

Som el Servei de Rehabilitació per a persones amb malaltia mental del districte de l’Esquerra de l’Eixample (SRC Esquerra Eixample). La nostra labor és la de proposar un procés de recuperació als nostres usuaris i per a això, entre altres formes de treball, els proposem activitats de rehabilitació.

En aquest sentit, l’arribada del COVID ens va interrompre la realització d’una activitat que era el PARLEM. Aquesta activitat es realitzava setmanalment els dimarts de 16 a 17h en l’Espai Cultural Consell 81 que ens reservava unes taules siguent un espai més adequat que una sala del SRC, facilitant més la conversa.

El Parlem es una activitat dirigida a millorar la capacitat per a relacionar-se i comunicar-se entre els nostres usuaris així com el vincle amb altres recursos del barri.

D’aquesta manera, ens agradaria reprendre aquesta activitat i per a això li vam proposar a Aida Leal i Jordi Martínez en reunió que vam tenir amb ells la setmana passada.

Aida ens va comentar que féssim la petició per aquí. En aquest sentit, ens va comentar que les úniques franges disponibles a les tardes eren les del dilluns i divendres.

En definitiva us proposem si seria possible fer el Parlem en alguna sala de Calàbria 66 els dilluns de 15.30 a 17:30h amb una freqüència setmanal.

Moltes gràcies!!

Cordialment

Eugeni Nieto (educador al SRC Esquerra Eixample)

 

PD- He seleccionat la Sala de reunions però tinc pendent visitar-vos i no conec encara el vostre espai (de fet Aida ens va parlar d’un espai còmode amb sofàs i maquines de cafè que no sé com ho anomeneu i podria ser el més adequat per a una activitat com la que us proposem).

Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin