UEC Barcelona

Organitzador

UEC Barcelona
Web
https://uecbarcelona.org/

Sala

Auditori

Més info

More info title
QR Code

Dia

22 abr. 2021

Hora

20:15 - 22:00

Cost

Gratuït

Cicle de projeccions de muntanya de la UEC

El Cicle de Projeccions de Muntanya que oferim des de la UEC de Barcelona, és un cicle de cinema de muntanya, d’una pel·lícula al mes, que té com a objectiu poder apropar la muntanya i el cinema a qualsevol persona. A més, es conviden a ponents del món de la muntanya (escalada, excursionisme, alpinisme…) perquè ens expliquin de primera mà les seves experiències i anècdotes.
És una activitat oberta al barri i a tothom qui hi vulgui assistir (infants, joves, gent gran). És una activitat amb entrada gratuïta, en la que es convida als assistents a col·laborar amb l’ONG De Veí a Veí amb 1 litre de llet.

Cal reservar plaça en aquest enllaç

18 DE MARÇ

El dijous 18 de març a les 20h15 a l’auditori de Calàbria66, Dones al Shisha

El setembre de 2001, un grup format per nou alpinistes catalanes, viatjava cap a la Xina amb un objectiu himalaista ben clar. La primera expedició formada íntegrament per dones, que culminava el Shisha Pangma, 8.013m.

Tindrem el plaer de compartir de primera mà aquesta aventura amb la Núria Balagué, sòcia de la UEC de Barcelona; l’alpinista, que juntament amb Maite Hernández, va coronar el cim fa 19 anys.

Col·labora amb la UEC de Barcelona i C66 amb la Taquilla Inversa un cop acabada la pel·lícula, i amb l’ONG De Veí a Veí, portant 1L de llet.

Gaudeix de la pel·lícula seguint totes les mesures de seguretat i no oblidis la teva mascareta.

#PerUnCicleSegur

Més info i inscripcions: https://uecbarcelona.org/activitats/projeccions/

 

 

Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin