Organitzador

AEiG Sant Ferran

Sala

Sala Polivalent
Categoria
QR Code

Dia

29 febr. 2020

Hora

19:00 - 23:00

Cost

Gratuït

AEIG Sant ferran – Jordana 44 Aniversari RASD

L’activitat l’organitzarem alguns dels membres del consell de caps de l’AEIG Sant Ferran conjuntament amb Sàhara Dempeus, una assosiació on algunes de les caps del Sant Ferran hi formen part, que coordinació moviments socials, col·lectius, organitzacions i persones joves que s’organitzen per fer activisme en solidaritat amb el moviment de lluita del poble sahrauí des des Catalunya.

L’activitat és fa uns dies después del 44è aniversari de la RASD (República Arab Saharaui Democràtica). Es realizar una cerrada sobre el conflicte del sahara i a continuación Fer un mini concert per aprobar a la gent que vingui a l’acta i que es creen vincules i converses interessants.

Hem reservat la sala polivalent per fer la xerrada pero ens agradaría que els concert es fes a l’espai veinal per tal d’estar més comunes que si bugui afegir gent que ho bugui vuere des de fora. Sabem que està reservada, qualsevol cosa en diez i ens adaptem.

Encara no tenim el cartell definitivo pero us el podem fer arribar quan el tinguem.

Els Objectius de l’activitat son els següents:

  • Apropar la lluita i el conflicte sahrauí al barri de Sant Antoni
  • Trencar el silenci mediàtic
  • Aconseguir mobilitzar a la gent amb la causa Sahrauí
  • Ser capaços de generar un debat públic i polític sobre el conflicte sahrauí
  • Enfortinr la resistència no violenta entre els col·lectius i els activistes sahrauís dels Territoris Ocupats, Campaments de refugiats/des i la Diàspora i reforçant la comunicació i difusió per tal de revitalitzar el moviment pro-sahrauí a Catalunya.

 

Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin