Organitzador

QR Code

Dia

16 nov. 2019

Hora

16:30 - 20:00

Acte central per l’Eliminació de la violència vers les dones

Ja està aquí el Programa d’Activitats a l’Eixample en commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, que s’allargarà dins el 10 de desembre.

Com l’any passat, hi trobareu un recull de les activitats que organitzen els equipaments municipals (centres cívics, biblioteques, espais de gent gran i casals de barri) i les entitats del Consell de les Dones de l’Eixample.

Trobareu una programació ben diversa i participativa amb xerrades, tallers, exposicions, debats i espectacles per a persones de totes les edats, i també us podreu informar dels recursos que s’ofereixen amb l’objectiu de prevenir i atendre situacions de violència vers les dones.

Enguany juguem a casa! Tornarem a commemorar el dia 25 de novembre i us esperem dissabte dia 16 de novembre a Calàbria 66 a l’Acte Central del Consell de les Dones de l’Eixample (pàg. 4 del programa).

Us convidem, doncs, a participar de totes les activitats i reflexionar conjuntament per tal de construir uns barris lliures de tot tipus de violències.

Us hi esperem i us demanem el màxim de difusió.

 

 

Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin