Organitzador

Plataforma de música viva de Barcelona

Sala

Sala Espai Veïnal
Categoria

Més info

Llegir més
QR Code

Dia

13 juny 2023

Hora

19:30 - 21:00

Cost

Gratuït

Trobades per la música en directe a Barcelona

Trobades per la música en directe té com finalitat, debatre al voltant de la situació de la música de petit format a la ciutat de Barcelona, bàsicament quines són les seves problemàtiques i necessitats. A més, es tractarà l’actual proposta per impulsar i legalitzar els establiments de proximitat.

 

Plataforma Música Viva Barcelona

La Plataforma Música Viva Barcelona, es crea arran de la trobada d’Empresaris, Artistes, Promotors, Activistes Culturals i Associacions (persones que des de ja fa temps estan vinculades amb el món de la cultura no mainstream) els passats dies 28 de novembre i 12 de desembre de 2018 i es presenta en assemblea el 14 de febrer de 2019 a Calàbria 66 per a seguir sumant adhesions i recollir totes les propostes possibles per a presentar a l’Ajuntament de Barcelona i a la Generalitat de Catalunya.

El punt de partida són totes les experiències i situació històrica de la música viva a la ciutat. Els debats s’han enfocat tant en el diagnòstic com sobretot en la solució a totes les problemàtiques que es plantegen. La Plataforma té com a fi realitzar un canvi de les actuals normatives que limiten les activitats culturals en directe, focalitzant-se en l’activitat musical que entre totes és la més perseguida. El seu objectiu és establir un diàleg entre les institucions i el teixit cultural en aquest moment molt limitat.

 

 

Tags:
WordPress Lightbox Plugin