Organitzador

Associació Internacional d’Enginyeria Sense Fronteres

Sala

Auditori Joan Bordetas

Més info

Xarxa Climàtica
QR Code

Dia

05 maig 2023

Hora

18:30 - 20:00

Cost

Gratuït

L’emergència climàtica a vot: debat amb candidates/ts de les eleccions municipals 2023

Ens trobem, 4 anys després de les darreres eleccions, en un context ple de reptes i oportunitats i des dels moviments climàtics observem que els efectes de la crisi climàtica no son objecte de debat ja que els seus efectes s’estan patint arreu del planeta. A Catalunya, la temperatura de l’aire i l’aigua ja ha crescut i la sequera s’està convertint en una amenaça de proporcions enormes.  La comunitat científica no para d’avisar-nos que estem en una situació límit, pel que fa a l’equilibri biofísic del planeta.

Barcelona té molta feina a fer de cara a la comunitat internacional i de cara al Sud Global. Així, el partit polític que governi Barcelona en aquesta nova legislatura, ho farà en 4 anys molt crítics per la mitigació de la crisi climàtica. Ens hem compromès internacionalment i també davant de la Unió Europea a descarbonitzar l’economia.

La Xarxa per la Justícia Climàtica organitza el debat amb els i les candidates de les eleccions municipals de Barcelona del proper maig del 2023, per portar a debat les diferents qüestions i preocupacions que afecten a la ciutat de Barcelona. A la fila 0 es comptarà amb diferents moviments climàtics d’arreu del territori.

 

 

 

Veure l'acte en directe
Tags:
WordPress Lightbox Plugin