Casa da gente

Organitzador

Casa da gente
Web
https://www.casadagente.org

Sala

Auditori Joan Bordetas

Més info

Casa da Gente
QR Code

Dia

12 gen. 2023

Hora

19:00 - 21:00

Tempesta

La Casa da Gente en col·laboració amb la Cia Las2Madres presenta “Tempesta” un projecte de producció i presentació de teatre documental amb un important i actual enfocament de la violència de gènere psicològica.

Aquest espectacle es una creació de la Cia Las2Madres, que a través de l’art pretèn qüestionar, criticar, redescobrir i, a ser possible, canviar la societat en què vivim. Pretén exposar i debatre amb els espectadors la realitat viscuda per moltes de nosaltres i que, la majoria de les vegades, queda desapercebuda tant per la víctima com per la societat.

Ens endinsarem en una història real i conduïrem l’audiència a reflexionar sobre que és el que predisposa a una dona a ser víctima de la seva parella. És a dir, quins aspectes dins la seva personalitat fan que no detecti les primeres formes de violència.

Casa da Gente treballa amb dones víctimes de violència masclista col·labora amb la Cia Las2Mares. Juntes les dos entitats ofereixen un espai de reflexió col·lectiva des de una mirada interseccional de les violències viscudes per moltes dones.

 

Tags:
WordPress Lightbox Plugin