Blog

Un Casal d鈥橢stiu ben intens

馃槈 El Casal d鈥橢stiu de Cal脿bria 66 arriba aquest divendres 10 de setembre a la seva recta final. Han estat 9 intenses setmanes d鈥檃ctivitat on infants i joves del barri han pogut gaudir d鈥檜na variada programaci贸 amb activitats de piscina, excursions, gimcanes, tallers, manualitats, jornades esportives, participaci贸 en projectes socials i descobertes de barri. 馃帍馃巿馃帇馃ぁ馃悷馃幆
鉁忥笍 Us volem compartir algunes dades del casal en aquesta edici贸 2021:
Hem tingut un total de 212 participants: 187 infants de 3 a 12 anys i 25 adolescents de 13 a 15 anys. Hem contractat una mitjana de 12 monitors/es i 1 directora de lleure per setmana. Hem acompanyat en la seva formaci贸 a 6 persones per setmana en per铆ode de pr脿ctiques (monitores i directores聽de lleure i personal t猫cnic d’educaci贸 infantil).
I tot aix貌 ho fem en l’equipament que gestionem, l’Espai Ve茂nal Cal脿bria 66 i amb els recursos limitats que tenim. Prioritzem la qualitat educativa, vetllant per a millorar les condicions dels llocs de treball que oferim, un sector sectors tradicionalment precari. Amb comprom铆s, en contacte amb realitat del barri de Sant Antoni i amb vocaci贸 de construcci贸 d’un entorn millor i m茅s just.
Tamb茅 remarquem la nostra particularitat respecte a altres casals infantils i 茅s la potencialitat del fet comunitari: el projecte neix, es desenvolupa i creix gr脿cies a la participaci贸 i gesti贸 #ve茂nal. Tamb茅 茅s l’煤nic casal infantil a tot l’Eixample d’estar en actiu pr脿cticament totes les vacances escolars.
馃 Volem agrair a l鈥檈quip monitor i a les persones volunt脿ries per la feina realitzada aquest estiu marcat per la Covid19.

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin