Blog

Taula comunit脿ria de Sant Antoni

馃敶 En el marc de la Festa Major de Sant Antoni d’Estiu va tenir lloc l’acte de presentaci贸 de la Taula comunit脿ria de Sant Antoni, un projecte en el que en el que Cal脿bria 66 est脿 100% involucrat.

 

馃З La pand猫mia ha fet evident la capacitat de solidaritat del barri de Sant Antoni, entitats, ve茂nes i ve茂ns (+ de tres-centes), es van mobilitzar per ajudar als qui tenien problemes per superar l鈥檈tapa de confinament. 馃 Aprofitant aquesta experi猫ncia compartida, volem tenir al barri un espai coordinat que inclogui a les diferents entitats i equipaments, a les ve茂nes i ve茂ns, i a aquelles persones disposades a col路laborar per aconseguir una millor qualitat de vida a Sant Antoni, per ajudar a les persones que en algun moment tinguin un problema i puguin rebre aix铆 el suport del barri.

 

馃摚 Amb aquest objectiu estem treballant en la creaci贸 de la Taula Comunit脿ria de Sant Antoni, de la que han de formar part entitats, equipaments, escoles, instituts, comer莽os, farm脿cies, ve茂nes i ve茂ns i representants de l鈥檃dministraci贸.

 

Et convidem a formar part del projecte!! 馃摡 Escriu-nos a: taulacomunitariadesantantoni@gmail.com

 


Punt d鈥檌nformaci贸 i acci贸 a l鈥橝ssociaci贸 de Ve茂nes i Ve茂ns
Avinguda Mistral, 28 路 08015 Barcelona
Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20h.

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin