Blog

Taula comunitària de Sant Antoni

🔴 En el marc de la Festa Major de Sant Antoni d’Estiu va tenir lloc l’acte de presentació de la Taula comunitària de Sant Antoni, un projecte en el que en el que Calàbria 66 està 100% involucrat.

 

🧩 La pandèmia ha fet evident la capacitat de solidaritat del barri de Sant Antoni, entitats, veïnes i veïns (+ de tres-centes), es van mobilitzar per ajudar als qui tenien problemes per superar l’etapa de confinament. 🤗 Aprofitant aquesta experiència compartida, volem tenir al barri un espai coordinat que inclogui a les diferents entitats i equipaments, a les veïnes i veïns, i a aquelles persones disposades a col·laborar per aconseguir una millor qualitat de vida a Sant Antoni, per ajudar a les persones que en algun moment tinguin un problema i puguin rebre així el suport del barri.

 

📣 Amb aquest objectiu estem treballant en la creació de la Taula Comunitària de Sant Antoni, de la que han de formar part entitats, equipaments, escoles, instituts, comerços, farmàcies, veïnes i veïns i representants de l’administració.

 

Et convidem a formar part del projecte!! 📩 Escriu-nos a: taulacomunitariadesantantoni@gmail.com

 


Punt d’informació i acció a l’Associació de Veïnes i Veïns
Avinguda Mistral, 28 · 08015 Barcelona
Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20h.

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin