Blog

Qui cuida a qui ens cuida?

馃嵃 La Taula comunit脿ria de Sant Antoni fa uns dies va fer una entrega de pastissos entre les professionals de centres educatius, CAP i Serveis socials del barri per a recon猫ixer la seva tasca.

 

馃 Les escoles tenen el repte de l鈥檃collida de nous estudiants que arriben amb el curs iniciat. Tamb茅 necessiten recursos per a fer una bona planificaci贸 del proper curs i uns entorns m茅s amables i adequats pels infants. El suport a la tasca educativa 茅s imprescindible per tal de contribuir en la construcci贸 d鈥檜ns bons fonaments de comunitat i conviv猫ncia.

 

馃樂 Les professionals del CAP de Manso i el Centre de Serveis socials de Sant Antoni tenen cura de la salut f铆sica, afectiva i social del barri amb grans reptes per solventar. Maquen 3 professionals al Centre de serveis socials, falten metges substituts per a cobrir llargues baixes al CAP de Manso i la pla莽a de Psicologia comunit脿ria d鈥橴niversitat est脿 vacant. Tamb茅 es necessitaria comptar amb m茅s recursos de mediaci贸 cultural a pediatria.

 

鉂わ笍 Aix铆 doncs volem agrair la seva tasca! I seguir treballant per esdevenir un barri cuidador.

 

馃懆鈥嶐煃 Els pastissos van er cuinats amb molt d’amor a la Cuina Comunit脿ria de Sant Antoni
馃枑 I entregats per l’ONG De Ve铆 a Ve铆, la Federaci贸 d’Entitats Cal脿bria 66, Fem Sant Antoni i l’Associaci贸 ve茂nal de Sant Antoni.

1
WordPress Lightbox Plugin