Blog

Sigues membre col·laborador/a de C66!

Aquest 2020 ve carregat de sorpreses: el carnet de membresia de C66!

Si alguna vegada t’has deixat caure per l’espai veïnal, has participat d’alguna de les seves activitats gratuïtes, has dit la teva als espais de participació, has inclús organitzat alguna cosa, és casa teva o senzillament t’hi has trobat per casualitat i t’has dit… “Caram, quina xulada!”, estàs en el cert! Has nascut per formar part de la comunitat transformadora de Sant Antoni, i perque no, per ser membre col·laborador/a de C66!

L’espai veïnal Calàbria 66 és un projecte social, educatiu i cultural que a través d’un esperit transformador vol teixir xarxes comunitàries per un Sant Antoni de les veïnes i veïns. Per un Sant Antoni social, inclusiu, divers, feminista, inconformista i ambiental. Per un Sant Antoni per avuí i també per demà.

La gestió d’un espai comunitari no sempre és tasca fàcil i, a vegades, els esforços econòmics del dia a dia ens limiten les possibilitats de fer créixer el projecte. Amb petites accions com el carnet de membresia, sumem esforços i ens ajudeu a fer-lo créixer.

Per només 25 euros a l’any, sigues membre col·laborador/a, sigues comunitat transformadora.

El nostre carnet encara no és tan guay com el del Club super 3, però espera que creixem!

 

Si vols ser membre col·laborador/a, omple aquest breu formulari i a continuació ens posarem en contacte amb tu per finalitzar amb el procés.

 

Sóc membre col·laboradora, sóc comunitat transformadora.

 

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin