Blog

Sant Jordi 2023

馃摃 El diumenge 23 d鈥檃bril vibrem de nou amb la Diada de Sant Jordi, el dia de l鈥檃mor per la literatura i els nostres 茅ssers estimats.

 

馃 Els carrers de Barcelona seran tot una festa de llibres i roses. A banda de la Rambla, tradicional espai per als llibreters, enguany es recupera la Superilla liter脿ria. Ser脿 al tram compr猫s entre la Gran Via i l鈥橝vinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes. Tamb茅 s鈥檋i afegeix a la festa el carrer Gran de Gr脿cia amb el Passeig de Gr脿cia i la Rambla. 

 

 

馃 Si no et vols moure gaire lluny del barri de Sant Antoni, et fem una pinzellada d鈥檃ctivitats que es faran:

 

馃搯  Del 20 al 23 d’abril, de 9 a 20h, el Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni vol tornar a mostrar la riquesa i la seva diversitat liter脿ria i cultural amb el “Mercat del Llibre per Sant Jordi“. Trobar脿s una gran varietat de llibres c貌mics, m煤sica i espectacles. 

馃搶  Comte Urgell (marquesines del Mercat Dominical de Sant Antoni); 鈴 De 9 a 20h

馃搯  El 22 i 23 d’abril als Jardinets de l’Alguer s’hi estableixen parades de llibreries i floristeries integrants de Som Sant Antoni Uni贸 de Comerciants.

馃搯  El dissabte 22 d鈥檃bril El Molino obre les seves portes per a fomentar la cultura de proximitat, amb visites guiades per aquest singular edifici, trobada de gegants i espectacles diversos. 

馃搶 Vila i Vil脿, 99; 鈴 De 11 a 21:30h;  馃憖 M茅s informaci贸

 

 

馃煚  A l’Espai ve茂nal de Cal脿bria 66 tamb茅 s’hi faran diferents actes per a celebrar aquesta festivitat:

 

馃搯  El 21 d’abril es far脿 “Teatre de Sant Jordi en angl猫s, espectacle protagonitzat pels alumnes de l’Escola First Page Schcool i organitzat per l’Associaci贸 de comerciants SAC.

馃搶 Sala Espai ve茂nal, 鈴 18:30h; 馃憖 M茅s informaci贸

馃搯 El 22 d’abril l’Assocaici贸 Cultural Iberoamericana Scorza, en col路laboraci贸 amb Asociaci贸n Casa Honduras Barcelona y H28 Gracia Productora Independiente ha preparat la trobada: “Encuentro de escritores Sant Jordi 2023“.

馃搶 Sala Espai ve茂nal, 鈴 17h; 馃憖 M茅s informaci贸

El 23 d’abril el col路lectiu Letraheridas ha preparat l’activitat “Vermut literari amb presentacions de llibres, lectura de textos i altres activitats liter脿ries“.

馃搶 Sala Espai ve茂nal, 鈴 10h;  馃憖 M茅s informaci贸

 

馃搯  Si vols complementar el passeig cultural, altre activitat a destacar 茅s la 鈥Jornada de portes obertes d鈥檈dificis singulars鈥 que se celebrar脿 a diferents espais emblem脿tics de la ciutat.

馃憖  M茅s informaci贸

 

 

馃尮 Feli莽 diada de Sant Jordi!

 

TAGS

0
WordPress Lightbox Plugin