Blog

Radars a Sant Antoni

馃煚 Coneixes RADARS???

脡s un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona per pal路liar els efectes de la solitud no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans. Treballem amb ve茂ns i ve茂nes, comer莽os, farm脿cies, persones volunt脿ries, entitats i equipaments per transformar els barris en comunitats humanes, segures i participatives. Una mirada sensible i respectuosa a les persones grans que viuen en el nostre entorn. Cal脿bria 66 col路labora en aquest ambici贸s projecte, conjuntament amb altres entitats i persones que treballen de forma volunt脿ria. El projecte ha comen莽at a desplegar-se al barri i desitgem que arreli ben aviat.

…………………….

馃懙馃懘 Vols ser usuari/脿ria?
Vius sol/a o acompanyat/da d’una altra persona gran i us sentiu soles?
Vius amb alg煤 que est脿 en situaci贸 de depend猫ncia?
Vols enriquir les teves relacions personals?

鈽庯笍 Truca al 932 915 884
馃摟 Escriu a聽radarsgentgran@bcn.cat
馃懙馃徎 Apropa’t a Serveis Socials
馃懘 Demana informaci贸 al teu CAP

…………………….

馃鈥嶐煢别煈┾嶐煢仇煈ㄢ嶐煢 Participa en la comunitat

鈿 Sigues un radar i posa atenci贸 a la din脿mica de les persones grans que tens a prop, amb una mirada sensible Si detectes algun canvi en el seu comportament o creus que se senten soles, posa’t en contacte amb Radars.

馃枑 Forma’n part activament com a voluntari/脿ria. Els聽voluntari/脿ria truquen a les persones grans usu脿ries del projecte i les conviden a fer activitats.

鈽庯笍 Truca al 932 915 884
馃摟 Escriu a radarsgentgran@bcn.cat

 

馃憠 Veure el projecte a聽barcelona.cat/radars

Sense comentaris

1
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin