Blog

Totes Som Punts Liles a Sant Antoni

馃煟 Avui dia 7 de mar莽, un dia abans del 8M, us volem parlar de al implementaci贸 del projecte Totes Som Punts Liles a Sant Antoni.

脡s un projecte ideat per la Vocalia de Feminismes de l鈥橝ssociaci贸 de ve茂ns de Sant Antoni i la FAB. La Federaci贸 d鈥橢ntitats Cal脿bria 66 formem part del grup motor i assistim regularment a les reunions amb altres agents del barri. Ja hem comen莽at el segon any del projecte i hem fet una valoraci贸 molt positiva de tot l鈥檃conseguit el primer any. Amb el Premi 25N a l’esquena, el llist贸 ha quedat ben alt. Hem treballat tot el que podem millorar i fins on volem arribar.

 

Estem desenvolupant la tercera fase del projecte, analitzant quin ser脿 el primer grup de Punts liles del barri, que ser脿n espais d’acompanyament i suport per a les dones que visquin una situaci贸 de viol猫ncia masclista. L鈥檕bjectiu 茅s construir un Sant Antoni feminista i comprom猫s amb l鈥檈radicaci贸 de la viol猫ncia masclista, Conjuntament amb el ve茂nat els comer莽os del barri, els centres educatius, els equipaments i el suport de l鈥檃dministraci贸 p煤blica.

0
WordPress Lightbox Plugin