Blog

Ludoteca comunitària

🎨📖 La Ludoteca Comunitària de Calàbria 66 és un projecte que té com a objectiu promoure l’educació i la criança de la petita infància perquè els nens i nenes puguin gaudir d’un espai de joc i de lectura. Un espai inèdit al barri i de lliure accés, obert a qualsevol infant i compartit. La finalitat és crear i enfortir els vincles amb les famílies i el veïnat i així fer de l’espai un eix vertebrador en serveis de qualitat a la infància.
 
👧🧒 Els nens i nenes inscrits tenen entre 3 i 8 anys pel que poden interactuar i conviure amb infants de diferents edats i promoure l’aprenentatge entre iguals, aportant cadascú la seva visió a través del joc i la dinàmica lúdica.
 
El dia de trobada setmanal és el dimecres tarda l’Espai veïnal de Calàbria 66. Un equip de monitors vetlla pels infants i dinamitza les activitats. En aquest racó de jocs i de lectura es garanteix l’ús sostenible dels recursos: es fomenta el reciclatge de materials i s’evita el consum innecessari de material fungible. També s’aposta per l’ús d’utensilis de llarga durada i la gestió òptima de materials per a evitar el malbaratament.
 
En l’àmbit social, es vol garantir la igualtat d’oportunitats dels infants del barri de manera que no existeixin barreres econòmiques que impossibilitin la participació. Els infants en situació de vulnerabilitat se’n poden beneficiar gràcies a beques públiques.

La Ludoteca Comunitària de Calàbria 66 és un projecte comunitari gestionat per la Federació d’Entitats Calàbria 66 i l’Escoleta de Sant Antoni

 

🏠 Portes obertes: 29 de setembre, de 17 a 20h
📝 Inscripció prèvia: escoleta@calabria66.net
📅 Dia d’inici: 6 d’octubre de 2021, de 17 a 20h

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin