Blog

Libros Viajeros

Us presentem el projecte Libros Viajeros, forma part de Bibliotecas Callejeras – Espai Literari de Calàbria 66.

 


📚🛸 El projecte “Libros Viajeros” neix d’un grup de persones vinculades amb el món literari i acadèmic amb el ferm compromís de promoure la lectura a través de la donació de llibres a comunitats en situació desafavorida.

 

🙇‍♀️🙇‍♂️ La lectura fomenta la reflexió, afavoreix l’aprenentatge, alimenta la imaginació, enriqueix el llenguatge, millora l’escriptura, la redacció, la concentració i redueix el nivell d’estrès de les persones. L’objectiu del projecte és arribar a totes aquelles poblacions desafavorides sense accés a la lectura i el coneixement fent donacions de llibres, gràcies a les persones de diferents comunitats que generosament donen llibres i als voluntaris que fan tota la feina de gestió i coordinació de les donacions.

 

📑 En aquesta primera etapa del gran viatge de “Libros Viajeros” hi ha un inventari de 840 llibres de poesia, narrativa i filosofia que es repartiràn entre diferents institucions, grups o entitats que treballin per a la inclusió social, escolar o laboral de persones en risc d’exclusió.

 

🌎 El primer viatge ha estat l’entrega de llibres a Bibliotecas Callejeras Paraguayas, una entitat sense ànim de lucre deducada al foment de la #lectura. Els llibres viatjen en vaixell en dos grans capses!!!. Us informarem quan arribin al seu destí.


 

Vols participar en el projecte? Pots fer-ho de varies formes:

📚 Donant llibres, es necessiten sobretot llibres infantils
💰 Fent una aportació econòmica per a cobrir gastos de gestió, sobretot per als enviaments
👧🏻👨‍🦰 Fent de voluntària, aportant el teu temps i coneixements

 

👉 Contacta amb les organitzadores del projecte: info@planetababel.com

 

 

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin