Blog

Tallers a l’Escoleta de Sant Antoni

馃榿 Les dos darreres sessions de l鈥檃ny amb l鈥橢scoleta de Sant Antoni han estat d鈥檃ll貌 ben especials.

 

鈿笍 Hem fet dos tallers dinamitzats per la Berta Hern谩ndez, especialista en disseny amb paper i creadora de Imagina Paper. Ens ha preparat dos tallers de creaci贸 art铆stica amb paper i gr脿cies a la dinamitzaci贸 de les volunt脿ries, els infants del casal han fet unes creacions d鈥檃ll貌 m茅s originals. El primer taller ha consistit en crear un conjunt de bijuteria fet amb paper. Cada nen s鈥檋a creat el seu propi penjoll, medall贸 i/o arracades o polsera. El segon taller ha consistit en crear una figura de nadal en origami.

 

馃摋 Entre taller i taller, la Pepa Contes ens ha embadalit amb els seus m脿gics contes contats en directe.

 

馃馃寛 Per a qui no conegui el projecte,L鈥橢scoleta de Sant Antoni 茅s un projecte d鈥檃collida, refor莽 escolar i lleure educatiu destinat als infants del barri de Sant Antoni de 6 a 14 anys que es troben en una situaci贸 d鈥檈special necessitat o vulnerabilitat. Els infants inscrits assisteixen a Cal脿bria 66 dos tardes per setmana per berenar, fer els deures i passar-ho b茅 amb activitats i jocs de lleure. M茅s enll脿 del refor莽 escolar, els infants poden gaudir d鈥檃ctivitats de lleure on es treballen els vincles personals i es fomenta la conviv猫ncia grupal. El projecte el vam iniciar a Cal脿bria 66 el mes d鈥檃bril d鈥檈nguany i tanquem el 2021 molt contentes amb els resultats i amb idees noves de cara el 2022.

 

馃珋 M茅s enll脿 de les col路laboracions puntuals, agra茂m especialment la col路laboraci贸 de les persones volunt脿ries que aporten cada setmana els seus coneixements i experi猫ncia professional i dediquen part del seu temps de forma altruista a aquests infants.

 

馃ギ Tamb茅 agra茂m infinitament a Idoni i Nana Bio Supermercats per, a trav茅s de Sant Antoni Comer莽, haver col路laborat amb el projecte oferint berenars saludables per als infants de l鈥橢scoleta.

 

 

馃憖 Escoleta de Sant Antoni
0
WordPress Lightbox Plugin