Blog

Festes de la Mercè 2021

📅  Del 23 a 26 de setembre

 

🎼  Tot i les restriccions enguany la ciutat de Barcelona no ha volgut perdre la tradició de celebrar aquesta popular i tradicional festivitat. El programa ve carregat amb més de 500 activitats amb arts de carrer, circ, dansa, música i cinema, barrejant les tradicions amb les tendències culturals més actuals: festival Mercè Arts de Carrer, mostres de cultura popular, festival BAM, Acció Cultura Viva i Música Mercè.

 

🧐  Una presa de carrer descentralitzadora que combina els clàssics escenaris amb nous espais i que contribueix a dur la festa per a tota la ciutat per a fer-la diversa i extensa. Una festa adaptada a les circumstàncies de la pandèmia, amb aforaments reduïts i amb reserva prèvia però també amb l’oportunitat de fer visionats en directe dels espectacles per la web i sense haver-te de moure de casa.

 

👑  El preciós cartell d’enguany, colorit i minimalista l’ha dissenyat la il·lustradora parisina afincada a Barcelona Malika Fabre. La figura del cartell respon a la pregunta: Si Barcelona fos una dona, quin tipus de dona seria?. Per a l’artista Barcelona és una dona bella, protectora i poderosa, una reina mediterrània decorada amb detalls i símbols que fan referència a la cultura catalana i barcelonina: el vestit llueix una combinació de mosaics hidràulics, les arracades prenen la forma de les torres de la Sagrada Família, la corona en forma de cercle simbolitza el cercle que fan les colles sardanistes, al centre de la corona hi trobem el característic panot barceloní i finalment al pit hi reconeixem l’escut de la ciutat de Barcelona -una combinació de la creu de Sant Jordi i l’escut del Casal de Barcelona-.

 

👉  Aquesta edició especial commemora els 150 anys de l’organització de les festes i es distribueix gratuïtament fins a exhaurir existències. Troba aquí el punt de distribució més proper.

 

👀 Programa general  ·  🎧 La Mercè en directe ·  🖐 Descarrega el cartell

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin