Blog

Festa Major de Sant Antoni

馃帄 Les Festes de Sant Antoni son festes d鈥檋ivern i es celebren tradicionalment al voltant del 17 de gener. A causa de les restriccions per la COVID-19 enguany les diferents entitats que organitzen les festes del barri de Sant Antoni van tenir la genial idea de celebrar-les del 2 a l’11 juliol. La Federaci贸 d鈥橢ntitats Cal脿bria 66 forma part de la Comissi贸 de Festa Major i ha participat activament en l鈥檕rganitzaci贸 de les festes amb esdeveniments tant a l鈥檌nterior del seu espai com al carrer.

 

馃惤 El cartell d鈥檈nguany, impactant, minimalista i atrevit, representa el porc, l鈥檃nimal que acompanya a Sant Antoni, considerat el protector dels animals dom猫stics. La llegenda explica que quan el sant veia un animal ferit, el guaria. Aix铆 ho va fer amb un porquet, que per a mostrar-li el seu agra茂ment, va decidir acompanyar-lo la resta de la seva vida.

 

馃搮 Hi han programades m茅s de 100 activitats per a tots els p煤blics: tallers infantils, activitats familiars, jocs de taula, confer猫ncies, cercaviles, correfocs, tabalades, concerts, balls, obres de teatre, fires gastron貌miques, exposicions, concursos i un llarg etc猫tera. La majoria d鈥檃ctivitats requereixen inscripci贸 pr猫via aix铆 que us convidem a fer una ullada al programa i apuntar-vos amb antelaci贸.

 

fmsantantoni.com

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin