Blog

Festa Major de Sant Antoni

🎊 Les Festes de Sant Antoni son festes d’hivern i es celebren tradicionalment al voltant del 17 de gener. A causa de les restriccions per la COVID-19 enguany les diferents entitats que organitzen les festes del barri de Sant Antoni van tenir la genial idea de celebrar-les del 2 a l’11 juliol. La Federació d’Entitats Calàbria 66 forma part de la Comissió de Festa Major i ha participat activament en l’organització de les festes amb esdeveniments tant a l’interior del seu espai com al carrer.

 

🐽 El cartell d’enguany, impactant, minimalista i atrevit, representa el porc, l’animal que acompanya a Sant Antoni, considerat el protector dels animals domèstics. La llegenda explica que quan el sant veia un animal ferit, el guaria. Així ho va fer amb un porquet, que per a mostrar-li el seu agraïment, va decidir acompanyar-lo la resta de la seva vida.

 

📅 Hi han programades més de 100 activitats per a tots els públics: tallers infantils, activitats familiars, jocs de taula, conferències, cercaviles, correfocs, tabalades, concerts, balls, obres de teatre, fires gastronòmiques, exposicions, concursos i un llarg etcètera. La majoria d’activitats requereixen inscripció prèvia així que us convidem a fer una ullada al programa i apuntar-vos amb antelació.

 

fmsantantoni.com

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin