Blog

Entrevista a Marc Folch

🥳 Calàbria 66 celebra 6 anys!!!

🤗 Et presentem a Marc Folch, descobreix la seva trajectòria i experiències viscudes durant aquests 6 anys de vida de Calàbria 66.

 

Càrrec que has desenvolupat i col·lectiu al que has estat vinculat

Quan es va obrir l’equipament vaig entrar com a membre de l’Espai SI Prize, em vaig integrar a la Comissió artística i en vaig ser representant a la Comissió permanent, funció que vaig deixar quan em vaig incorporar a l’equip tècnic. 

 

Com et vas vincular a Calàbria 66, ets de Sant Antoni, hi has viscut?

Sóc del barri des de que vaig néixer, i he viscut sempre excepte alguns anys que vaig compartir pis -tot i que feia vida al barri-i tres anys que vaig viure a Mèxic. Quan vaig veure l’equipament hi vaig veure moltes possibilitats, especialment el meu interès girava entorn de la creació i representació teatral.

 

Què és per a tu la Federació d’Entitats Calàbria 66?

És una oportunitat de trobada, cooperació i coordinació pel veïnat amb l’objectiu de fomentar que més les persones del barri  s’organitzin més enllà de l’espai que gestiones.

 

Com definiries el teu pas per C66?

Per mi molt interessant doncs s’ha fet molta feina plena d’experiències molt variades i espero que per a la resta persones que han treballat amb mi hagi estat també una experiència d’utilitat.

 

Què és el que més t’ha marcat l’experiència amb l’entitat?

N’hi ha moltes, però potser el que més m’ha marcat ha estat la pandèmia, el pas d’estar preparant una calçotada popular a posar-se a treballar amb entitats i col·lectius del barri per tal de donar resposta al veïnat més vulnerable, als nostres sanitaris, als centres educatius,en una greu emergència sanitària i en uns dies de molta incertesa.

 

Un consell per a la junta, l’equip tècnic i les comissions de treball actuals

No deixar de perdre de vista el barri, doncs aquest és el sentit últim de la Federació d’Entitats Calàbria 66.

 

Quin repte de futur voldries per a la federació?

Crec que el principal repte és poder implicar més veïnat i més a fons en aquest projecte de projectes.

 

 

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin