Blog

Entrevista a Jordi Amela

馃コ Cal脿bria 66 celebra 6 anys!!!

馃 Et presentem a Jordi Amela, descobreix la seva traject貌ria i experi猫ncies viscudes durant aquests 6 anys de vida de Cal脿bria 66.

 

C脿rrec que has desenvolupat i col路lectiu al qual has estat vinculat

He tingut l’honor i satisfacci贸 de ser durant 2 anys el president de la Federaci贸. D’altra banda, Cal脿bria 66 ha estat el detonant motivador per constituir la nova Associaci贸 Musical T贸tum Revol煤tum amb Cal脿bria com a centre operatiu.

 

Com et vas vincular a Cal脿bria 66, ets de Sant Antoni, hi has viscut?

Vaig n茅ixer al carrer Viladomat 23. Fins fa quatre dies encara s’hi veia el r猫tol del rellotger del barri. El mateix portal on el meu pare hi tenia un taller de galvanitzats. Membre de la fam铆lia Izquierdo, coneguts per la centen脿ria Armeria entre Viladomat i Parlament. 脡s el meu barri de naixement i tot i que ara visc a les “afores”, Les Corts, tinc tend猫ncia a tornar-hi. Per un projecte anomenat T贸tum Revol煤tum Fest necessit脿vem un lloc per poder fer Activitats de forma peri貌dica. A Cal脿bria v脿rem trobar tot el que necessit脿vem i esperem que Cal脿bria tamb茅 hagi pogut aprofitar tot el que hem estat capa莽os d’aportar.

 

Qu猫 茅s per a tu la Federaci贸 d鈥橢ntitats Cal脿bria 66?

Tot i que oficialment seria el punt de connexi贸 entre les diferents entitats que hi participen, hauria de ser una 脌gora d’inquietuds ciutadanes. La cultura, l’oci, el suport social o el debat, es fusionen en un empla莽ament idoni per crear Comunitat.聽L’autogesti贸 茅s un repte que reflecteix la capacitat de la societat per ser independents de forma ordenada, sostenible i perqu猫 no, rendible.

 

Com definiries el teu pas per C66?

B脿sicament d’aprenentatge. Un dels conceptes que m茅s he madurat 茅s que sovint ens preguntem que pot fer una Associaci贸 o una federaci贸 per a nosaltres. La pregunta ha de ser, que puc fer jo i aportar a cada iniciativa?Cal脿bria 66 est脿 farcit de persones amb ganes d’aportar de forma desinteressada

 

Qu猫 茅s el que m茅s t鈥檋a marcat l鈥檈xperi猫ncia amb l鈥檈ntitat?

En positiu, la solidaritat, la for莽a del voluntariat i la capacitat ciutadana. En negatiu, la necessitat de moltes persones de polititzar constantment tot el que es fa. Igual que antigament es deia que tot poble tenia el seu “ximple”, tota col路lectivitat t茅 el seu 鈥淗ater鈥.

 

Un consell per a la junta, l’equip t猫cnic i les comissions de treball actuals

Sempre he pensat que la participaci贸 massiva 茅s b脿sica per assentar unes bases, tenir idees i construir un projecte com煤. Desgraciadament, les decisions les han de prendre les persones de confian莽a i cal tenir prou independ猫ncia perqu猫 les iniciatives no s’encallin. Les Assemblees s贸n dos cops l’any i de forma constant 茅s bo alimentar-se de propostes, per貌 cal ser 脿gils, freds i efectius en les decisions de present i de futur.

 

Quin repte de futur voldries per a la federaci贸?

Que Cal脿bria 66 pugui ser un punt de refer猫ncia pel que fa a l’autogesti贸, que l’Ajuntament prioritzi el projecte inicial destinant la totalitat de l’equipament a la Federaci贸. Que s’estengui fora de les parets d’un edifici i endegui noves aventures. Que segueixi lluitant com a norma i reflex de l’inconformisme ciutad脿. Que s’entengui que no tothom pensa igual i els matisos s贸n la base per encetar bons acords. I esperem que les reixes f铆siques i emocionals, desapareguin per sempre.

Sense comentaris

0
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin