Blog

Entrevista a Arantxa Comamala

🥳 Calàbria 66 celebra 6 anys!!!

 

🤗 Et presentem a l’Arantxa Comamala, descobreix la seva trajectòria i experiències viscudes durant aquests 6 anys de vida de Calàbria 66. Actual presidenta de la federació. Mestra implicada, molt dedicada a projectes destinats als infants i les seves famílies, voluntariosa i amb una visió pedagògica de tot projecte. 

 

Càrrec que has desenvolupat i col·lectiu al que has estat vinculat

Actualment sóc la presidenta de la Federació d’Entitats Calàbria 66, estic vinculada a la ONG De Veí a Veí des de fa anys i als casals infantils de Calàbria 66 .

 

Com et vas vincular a Calàbria 66, ets de Sant Antoni, hi has viscut?

Em vaig vincular a C66 des del principi, vaig formar part del grup motor. Visc a Sant Antoni des del 2016 però sempre m’he sentit par del barri ja que vaig estudiar als Salesians.

 

Què és per a tu la Federació d’Entitats Calàbria 66? 

Per mi  és un espai de trobada on fer projectes amb diferents persones, és enriquir-se de manera recíproca i és un espai obert a tothom. C66 és una oportunitat de crear sinèrgies i de poder arribar a molts col·lectius diferents.

 

Com definiries el teu pas per C66? 

D’aprenentatge molt positiu,m’ha donat l’oportunitat de conèixer gent nova que coneix molt el barri. Sobretot per a mi la millor experiència ha estat participar en la direcció i monitoratge dels casals infantils i de joves. 

 

Què és el que més t’ha marcat l’experiència amb l’entitat? 

Treballar colze a colze amb altres entitats per que C66 hagi pogut esdevenir el que és ara.

 

Un consell per a la junta, l’equip tècnic i les comissions de treball actuals

Pensar la manera de fer augmentar la participació i animar a veïns, veïnes i col·lectius a participar en activitats que, tot i que siguin petites, sempre són molt enriquidores.

 

Quin repte de futur voldries per a la federació?

Créixer i poder crear més sinergies que ens permetin dur a terme projectes més grans per arribar a més persones.

Sense comentaris

1
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin