Casal emocionARTe!

A qui va destinat?

👧🧒 Destinat a nens i nenes que hagin cursat P3 fins a 6è de primària durant el curs escolar 2022-2023.

 

Quines activitats es faràn al casal?

👩🏻‍🎨 Els infants estaran immersos dins d’un conjunt d’activitats artístiques que els serviran per poder desenvolupar les competències emocionals. Entenem l’art com una forma d’expressió que ens serveix per percebre, captar, sentir, rebre, estimular i desenvolupar tant aquelles emocions que ens envolten com aquelles que portem dins. Gràcies a les set belles arts que són més reconegudes actualment (l’arquitectura, l’escultura, la pintura, la música, la literatura, la dansa i el cinema), aconseguirem crear i dur a terme activitats que serveixin per treballar les emocions bàsiques a partir de les diferents arts i les seves tècniques. Ens endinsarem a un món que farà emocionARTe!.

 

En quins horaris em puc apuntar?

⌚ De 9 a 13h · De 9 a 15h · De 9 a 17h

Dates

La inscripció consta d’un dia, el dilluns 28 de febrer de 2022, amb possibilitat d’escollir entre tres franges horàries esmentades en el punt anterior.

 

Preus

⌚  Els preus varien segons la combinació horària escollida:

De 9 a 13h: 20€
De 9 a 15h (dinar inclòs): 26€
De 9 a 17h (dinar inclòs): 30€

 

Com puc inscriure’m?

📝 El període d’inscripció serà de l’10 al 25 de febrer 2022. Podreu realitzar la sol·licitud mitjançant l’enllaç als següent formulari.

La inscripció i el pagament dins els terminis establerts és obligatòria per a la confirmació de plaça en l’activitat. En el moment de la inscripció rebreu les instruccions per realitzar el pagament.

 

Causes d’anul·lació del casal

Sinó o hi ha un mínim de 15 nens inscrits 7 dies abans de la data d’inici del casal, l’activitat no es podrà du a terme. S’avisarà a les famílies dels infants inscrits i es farà una devolució de l’import total pagat.

Informacions sobre l’aplicatiu

📄 Per aquesta edició no preveiem sorteig, per aquest motiu l’adjudicació es realitzarà per ordre d’inscripció. Al formulari d’inscripció és imprescindible adjuntar la documentació escanejada següent: fotografia del participant i targeta sanitària.

 

Formes de pagament

💶 Per a formalitzar la inscripció és imprescindible fer el pagament mitjançant una d’aquestes dues opcions:

Transferència bancària (s’especifiquen les dades a l’aplicatiu d’inscripció)

Tarja de crèdit (passarel·la de pagament virtual via formulari d’inscripció)

 

Hi ha cap tipus de beca?

🚫 Per aquesta edició de casal no hi ha contemplat cap tipus de beca per part de l’entitat.

 

Altres

❗ Si per algun motiu el vostre infant és baixa o no assisteix al casal amb causa de força major justificada es retornarà el 85% de l’import. Si no existeix una causa justificada el retorn de l’import serà del 60%.

🖐 Si teniu cap dificultat o singularitat en relació amb el pagament, si us plau, contacteu via correu electrònic a direccio@calabria66.net o al 931 720 194 en horari de 10:30 a 14:30h o de 17 a 20h.
WordPress Lightbox Plugin