Blog

25N Dia internacional contra la violència vers les dones

La Federació d’Entitats Calàbria 66 s’adhereix als actes públics organitzats per diferents col·lectius, entitats i administracions per commemorar aquesta data, reivindicar una ciutat lliure de violències i sumar aliances entre tota la ciutadania per fer front a aquesta violència estructural que volem eradicar a la nostra societat. Durant la setmana es celebren diferents actes culturals, arts i espectacles celebrats des dels equipaments de proximitat com els casals de barri, els centres cívics o les biblioteques. Amb el lema “L’Eixample, lliure de violències masclistes”.

 

 

Un acte a destacar és el XVII Premi 25 de Novembre BCN Antimasclista amb el lema “Sumant aliances contra el masclisme”. Acte que té per objectiu impulsar estratègies de prevenció en aquells àmbits en què les dones i la ciutadania desenvolupen gran part de la seva vida quotidiana: els comerços de proximitat. 


📅 Dimecres 23N, 18h · 📌 Farinera del Clot

 

 

 

El mateix divendres 25 hi han hi ha diverses convocatòries de manifestació arreu del territori. Enguany, sota el lema “Acusem, actuem“. 


📅 Divendres 25N, 18:30h · 📌 Passeig de Gràcia amb Avinguda Diagonal

 

 

 

Altre esdeveniment de pes serà LActe central del Consell de les Dones de l’Eixample, que se celebrarà el dissabte 26 als Jardinets de l’Alguer del barri de Sant Antoni. Amb un format pensat per a un públic infantil i familiar, convidant a la canalla a reflexionar sobre les relacions d’amistat i qüestionar els estereotips de gènere per avançar cap a la igualtat plena a través de contacontes, activitats i molta imaginació. En el mateix espai, hi seràn convidat el Punt lila Eixample, un  espai per conèixer les entitats i serveis del Consell de les Dones al districte.


📅 Dissabte 26N, de 11 a 14 h · 📌 Jardinets de l’Alguer · Avinguda de Mistral, 10 · 💦 En cas de pluja es faria al Centre Cívic Cotxeres Borrell:  Viladomat, 2-8

 

 

 

La Xarxa Punt TIC també s’adhereix a la diada contra les violències masclistes digitals amb les TRICs, eines socials que poden convertir-se en eines d’assetjament i control per a exercir violències masclistes, principalment vers les dones i d’altres identitats sexuals i de gènere. En el marc del 25N, Punt TIC impulsa la campanya #ÉsViolènciaOnline per a visibilitzar les violències masclistes digitals, així com identificar quines són las eines legals i els recursos per a fer-hi front.


Twitter 

 

 

Més informació
0
WordPress Lightbox Plugin