Blog

Dia Mudial de la Infància

🙋🏽‍♀️🙋🏻  Avui, dia 20 de novembre, és el Dia Universal de la Infància. És la data estipulada per la ONU, dia en que es va aprovar la Declaració dels drets de l’infant el 1959. És un dia de celebració per tots els avenços aconseguits, però sobretot, és un dia per cridar l’atenció sobre les situacions dels infants més desafavorits, donar a conèixer els drets de la infància i conscienciar a les persones de la importància de treballar dia a dia per al benestar i el desenvolupament dels infants, independentment del lloc del món on hagin nascut. 

 

És a més el dia per a reconèixer la feina de les persones que treballen cada dia perquè els nens i nenes tinguin un futur millor. Des de la Federació d’Entitats Calàbria 66 tenim molta cura del benestar dels infants i promovem tot tipus de projectes que tenen a veure amb els infants que viuen al nostre barri i al nostre entorn. Els projectes més destacables són el Casal infantil, l’Escoleta de Sant Antoni i la Ludoteca.

 

Casal de Calàbria 66

🎏🥁🍄🌿🍬🤯 Projecte anual en les seves diferents versions -infantil i juvenil- i segons el calendari de vacances escolars: estiu, vacances de Nadal i Setmana Santa. Excursions, gimcanes, tallers, manualitats, jornades esportives, participació en projectes socials del barri i descobertes.

👉 calabria66.net/casalcalabria66 · 👀 Propera edició d’hivern!: calabria66.net/casalhivern21

 

Escoleta de Sant Antoni

🦜🌈 Projecte d’acollida, reforç escolar i lleure educatiu destinat als infants del barri de Sant Antoni que es troben en una situació d’especial necessitat o vulnerabilitat. Els infants inscrits assisteixen a Calàbria 66 dos tardes per setmana per berenar, fer els deures i passar-ho bé amb activitats i jocs de lleure.

👉 calabria66.net/escoletadesantantoni

 

Ludoteca, la teva primera escoleta

🦜🪁 La Ludoteca de Calàbria 66 és un projecte educatiu que té com a objectiu promoure l’educació i la criança de la petita infància perquè els nens i nenes puguin gaudir d’un espai de joc i de lectura. Un espai inèdit al barri i de lliure accés, obert a qualsevol infant i compartit. La finalitat és crear i enfortir els vincles amb les famílies i el veïnat i així fer de l’espai un eix vertebrador en serveis de qualitat a la infància.

👉 calabria66.net/ludoteca

 

0
WordPress Lightbox Plugin