Blog

Cerquem volunt脿ries per a l’Escoleta!

馃 L鈥檃portaci贸 del voluntariat a l鈥橢scoleta de Sant Antoni 茅s imprescindible per a la superviv猫ncia del projecte. Necessitem persones volunt脿ries amb formaci贸 o experi猫ncia en educaci贸, pedagogia, lleure educatiu o en treball amb infants vulnerables. L鈥檕bjectiu 茅s arribar a una r脿tio d鈥檜na persona volunt脿ria per a cada infant per tal de fer un seguiment m茅s personalitzat i acollidor. L鈥檈xperi猫ncia d鈥檃quests infants millora quan s鈥檈stableixen uns vincles afectius amb l鈥檈ducador o educadora, per aix貌 demanem un comprom铆s de participaci贸 en el projecte t鈥檜na tarda per setmana.
鉁傦笍 Acceptem donacions!聽Si desitges fer una donaci贸 de material o aliments pots dur el material a Cal脿bria 66, de 10 a 13h i de 17 a 20h.
馃崻 Acceptem berenars!聽Altres agents implicats en el projecte s贸n els comer莽os del barri que formen part de l鈥檃ssociaci贸 de comerciants聽Sant Antoni Comer莽聽i que col路laboren aportant aliments pel berenar dels infants. Berenars saludables que complementen la dieta aliment脿ria di脿ria d鈥檃quests infants.
馃憖 Escoleta de Sant Antoni
馃摡 escoleta@calabria66.net
馃懅 Infants de 6 a 14 anys
馃搮 Dimarts i dijous de 16:45 a 19:00h
馃 Si vols participar de forma volunt脿ria, pots inscriure鈥檛 aqu铆.
馃崻 Si vols col路laborar com a establiment i formes part del SAC contacta aqu铆.
馃摝 Si desitges fer donaci贸 de joguines, contes o material escolar, pots dur el material a Cal脿bria 66, de 10 a 13h i de 17 a 20h.
0
WordPress Lightbox Plugin