Què fem?

L’espai veïnal Calàbria 66 és la massa mare de Sant Antoni, un microcosmos que s’expressa en moltes direccions. Acollim propostes, generem sinergies i facilitem la coordinació d’activitats per tal de poder oferir al barri una agenda plural, inclusiva i social.

 

Tens una proposta? Contactan’s!   I  Vols programar una  activitat? Consultan’s!

casal-infantil-800x400

Casal d’Estiu Infantil 2021

 

A qui va destinat?

Destinat a nens i nenes que hagin cursat P3 fins a 6è de primària durant el curs escolar 2020-2021.

 

 

CALENDARI

Setmana 1: del 28 de juny al 2 de juliol

Setmana 2: del 5 al 9 de juliol –COMPLET–

Setmana 3: del 12 al 16 de juliol –COMPLET–

Setmana 4: del 19 al 23 de juliol

Setmana 5: del 26 al 30 de juliol

Setmana 6: del 16 al 20 d’agost

Setmana 7: del 23 al 27 d’agost

Setmana 8: del 30 d’agost al 3 de setembre

Setmana 9: del 6 al 10 de setembre

 

 

HORARIS I PREUS

De 9 a 13h (sense dinar): 68€/setmana

De 9 a 15h (amb dinar): 95€/setmana

De 9 a 17h (amb dinar inclòs): 105€/setmana

Servei d’acollida opcional, cal avisar amb antelació:

De 7:30h a 9:00h a 3€/dia

De 17:00 a 18:00h a 3€/dia

 

 

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Hi ha beca?

El casal d’estiu es troba adherit a les beques de la Campanya de Vacances de l’Ajuntament de Barcelona: Resolució provisional de beques Casal d’Estiu Calàbria 66.

 

 

Quines activitats es faran al casal?

Activitat de piscina cada dimecres i excursió els divendres. A més de gimcanes, tallers, manualitats, jornades esportives, participació en projectes socials del barri i descobertes de barri. Aquestes activitats es poden veure alterades o modificades segons les indicacions que puguem rebre de les institucions sanitàries o les administracions públiques com a conseqüència de la pandèmia.

 

Com puc fer la preinscripció?

Podeu accedir a la preinscripció mitjançant aquest enllaç.

En el moment de la preinscripció haureu de marcar la previsió d’assistència a l’activitat del participant. Aquesta previsió haurà de tenir caràcter setmanal, no es podran fer dies separats.

 

I un cop tenim plaça… faré la inscripció!

un cop rebem la demanda us confirmarem la plaça via correu electrònic així com els passos a seguir en cas de formalització d’inscripció.

 

Quins documents he de lliurar si he obtingut la plaça?

Un cop hagis aconseguit la plaça pel teu fill/filla, hauràs de lliurar els següents documents:

Formulari d’inscripció omplert
Fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social
Fotografia de carnet actual
Carnet de vacunacions actualitzat
Declaració de coneixement sobre la situació de pandèmia COVID-19

 

Es farà reunió de famílies?

La reunió de famílies es farà el dimecres 16 de juny a les 18:30h, a l’Auditori de l’Espai Veïnal Calàbria 66. Us presentarem a l’equip de monitors i monitores i us presentarem el programa i les activitats del casal.

Cal inscripció prèvia mitjançant aquest Inscripció reunió famílies Casal d’Estiu.

 

Com he de fer el pagament?

El pagament es podrà realitzar per pasarel·la de pagament. Rebreu les dates concretes en el moment de realització de la inscripció. Si per cap motiu el vostre fill/a és baixa o no assisteix al casal amb causa de força major justificada es retornarà el 80% de l’import.

 

Si encara tinc dubtes, com puc contactar?
Ho podeu fer escrivint-nos a: casal@calabria66.net o bé trucant al: 644757480.

L’Escoleta de Sant Antoni és un projecte d’acollida, reforç escolar i lleure educatiu destinat als i les infants del barri de Sant Antoni, concretament per a aquells/es que es troben en una situació d’especial necessitat o vulnerabilitat. Els nens i nenes inscrits assisteixen a Calàbria 66 els dimarts i divendres de 16:45 a 19:00h per berenar, fer els deures i passar-s’ho bé amb activitats i jocs de lleure!.

Ja existia un projecte de reforç escolar al barri, el projecte REIS (Reforç Escolar i Integració Social) de l’AVV, però degut a la pandèmia aquest curs escolar no es va dur endavant. Tanmateix, la necessitat a la qual es volia donar resposta sí segueix existint. Les desigualtats amb les quals convivim exposen a la infància davant de situacions de vulnerabilitat i/o inestabilitat econòmica, familiar, d’habitatge, administrativa, entre d’altres.

Moltes vegades, aquestes situacions acaben afectant negativament al rendiment i adaptació escolar dels nens/es o inclús portant al fracàs escolar, degut a que s’enfronten amb moltes dificultats afegides al seu dia a dia. Sovint a aquests/es infants els manca un acompanyament personalitzat pel que fa a l’àmbit acadèmic i per això, des de la Federació d’Entitats Calàbria 66, es busca tornar a oferir aquest suport psicosocial per als menors del barri de Sant Antoni, adaptant-lo a la nova realitat educativa, econòmica i social.

D’aquesta manera, l’Escoleta  pretén ser un espai de suport socioeducatiu dels i les infants, reforçant-los en el seu estudi, capacitats relacionals i construcció de valors, coordinant-se amb les i els referents educatius (família, escola, serveis professionals, educadors/es socials…) i adaptant-se a les necessitats individuals de cada infant. També, més enllà del reforç escolar, els nens i podran gaudir d’activitats de lleure on es treballaran els vincles personals i es fomentarà la convivència grupal.

Des del 6 d’abril, un equip de 20 veïns/es voluntaris/es ho està fent realitat i, també, comerços del barri que formen part del SAC (Sant Antoni Comerç) han volgut col·laborar aportant aliments pel berenar dels infants inscrits! Gràcies a les persones del barri que han participat i col·laborat juntes, 19 nens/es en situacions vulnerables derivats per escoles o Serveis Socials, poden gaudir cada dimarts i divendres a Calàbria 66 de berenar, reforç escolar i activitats de lleure de manera gratuïta!.

Com veieu, ara mateix la ràtio sembla de un/a monitor/a per cada infant, el nostre objectiu per tal de fer un seguiment més personal. Tanmateix, no és així perquè no totes les persones voluntàries poden venir en aquest horari.

 


És per això que la Crida de voluntariat segueix activa, encara us necessitem!

Si estàs interessat/da en participar, pots inscriure’t aquí.

Si vols més informació, contacta’ns a: escoleta@calabria66.net.

Diferents entitats de Calàbria 66 organitzen activitats literàries per compartir textos i fer volar la imaginació. Organitza: Planeta Babel, Poemes al Nas de la LLuna, Letraheridos, Refugiados y escritores, Club de lectura.

 • Tertúlies poètiques: 1r i últim dilluns de mes de 18 a 20h. Taller 2.
 • Taller escriptura creativa: Divendres d’11 a 13h i de 18 a 20h. Sala de Reunions.
 • Club de lectura: 3r dimecres i 3r dijous de mes de 19.30 a 21h. Sala Anexa i Sala Reunions.
 • Letraheridos: 2n i 4t dissabte de mes d’11 a 13h. 1r dissabte de mes de 17 a 19h. Taller 2.
 • Refugiados y escritores: Cada dissabte d’11 a 13h. Polivalent.
 • Jam literària: últim divendres de mes a les 21h.

A Calàbria 66 ens movem per a millorar i a transformar el barri de Sant Antoni perquè amb la participació de tots i de totes esdevingui el barri que volem. Un barri divers, inclusiu, amb xarxa i justícia social. Entitats organitzadores: AVV Sant Antoni, Fem Sant Antoni, Espai Debat, Sant Antoni Feminista, SMAC.

 • Assemblea Habitatge: 1r i 3r dimecres de mes de 19 a 21.30h al taller 2.
 • Assemblea Espai públic: 2n i 4t dimecres de mes de 19 a 21.30h al taller 2.
 • Assemblea Sindicat de músics: 1r dilluns de mes a les 19h a la sala de reunions. I, 3r dimarts de mes a les 10h a l’anexa.

Feminismes Sant Antoni és un espai transversal que ens fa encapçalar qualsevol plantejament amb una perspectiva de gènere, aplicar l’ètica de la cura i acollir els feminismes del barri.

 • Assemblea Sant Antoni Feminista: Cada dimecres de 19.30 a 21h a la sala de reunions

A l’espai veïnal exposem mostres de pintura i fotografia d’artistes del barri i d’arreu.

Associació de veïns

 

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.

Tallers gratuïts per a gent gran i no tan gran. Vine i participa!

Acollim concerts de tipologies musicals diverses,  vesprades de swing el 1r dissabte del mes, activitats musicals per a nadons i festivals de música.

El Punt Òmnia és el punt de dinamització TIC de Sant Antoni. Una sala amb ordinadors que ofereix tallers, cursos, assessorament i projectes comunitaris al voltant de les TIC. Pots consultar el calendari de les activitats aquí.

Espai de trobada per a joves del barri. Activitats, assemblea, cineforum. Vine i proposa! L’espai veïnal és el teu espai.

 • Taller per a joves: cada dilluns a les 18h a la Sala Polivalent.
 • Cinefòrum Waldorf 66: cada diumenge a les 19h. Espai Veïnal.

Calàbria 66 acull diferents grups teatrals que s’organitzen per tal de poder oferir interessants i diverses propostes teatrals per als veïns de Sant Antoni.

Diumenges de teatre

Cada diumenge a l’Auditori, a les 19h.

Preus assequibles

+ info

La Troiana, Mostra de Teatre

Del 9 al 30 de maig

Taquilla inversa

+ info

Casal d’Estiu Juvenil 2021

 

A qui va destinat?

Destinat a adolescents que hagin cursat 1r a 4t d’ESO durant el curs escolar 2020-2021.

 

 

CALENDARI

Setmana 1: del 28 de juny al 2 de juliol
Setmana 2: del 5 al 9 de juliol
Setmana 3: del 12 al 16 de juliol
Setmana 4: del 19 al 23 de juliol
Setmana 5: del 26 al 30 de juliol

 

HORARIS I PREUS

De 9h a 13h (sense dinar): 68€/setmana

Servei d’acollida opcional, cal avisar amb antelació:

De 7:30h a 9:00h a 3€/dia

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Hi ha beca?

El casal d’estiu es troba adherit a les beques de la Campanya de Vacances de l’Ajuntament de Barcelona. Resolució provisional de beques Casal d’Estiu Calàbria 66.

 

Si el meu fill/a necessita vetllador, com el puc demanar?

Al formulari de preinscripció t’ho preguntarem per tal de tenir una previsió. Mentrestant hauràs d’anar preparant el document que ho acrediti i quan et confirmem la plaça t’ajudarem a fer el tràmit.

 

Quines activitats es faran al casal?

Activitat de piscina cada dimecres i excursió els divendres. A més de gimcanes, tallers, manualitats, jornades esportives, participació en projectes socials del barri i descobertes de barri.

Aquestes activitats es poden veure alterades o modificades segons les indicacions que puguem rebre de les institucions sanitàries o les administracions públiques com a conseqüència de l’estat d’emergència COVID-19.

 

Com puc fer la preinscripció?

Podeu accedir a la preinscripció mitjançant aquest enllaç.

En el moment de la preinscripció haureu de marcar la previsió d’assistència a l’activitat del participant. Aquesta previsió haurà de tenir caràcter setmanal, no es podran fer dies separats.

 

I un cop tenim plaça… faré la inscripció!

un cop rebem la demanda us confirmarem la plaça via correu electrònic així com els passos a seguir en cas de formalització d’inscripció.

 

Quins documents he de lliurar si he obtingut la plaça?

Un cop hagis aconseguit la plaça pel teu fill/filla, hauràs de lliurar els següents documents: Formulari d’inscripció omplert
Fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social
Fotografia de carnet actual
Carnet de vacunacions actualitzat
Declaració de coneixement sobre la situació de pandèmia COVID-19

 

Es farà reunió de famílies?

Un cop us inscriviu, sereu convocats a una reunió de famílies on us presentarem a l’equip de monitors i monitores i us presentarem el programa i les activitats del casal.

 

Com he de fer el pagament?

El pagament es podrà realitzar per pasarel·la de pagament. Rebreu les dates concretes en el moment de realització de la inscripció. Si per cap motiu el vostre fill/a és baixa o no assisteix al casal amb causa de força major justificada es retornarà el 80% de l’import.

 

Us esperem!

 

Si encara tinc dubtes, com puc contactar?
Ho podeu fer escrivint-nos a: casal@calabria66.net o bé trucant al: 644757480.

RC66, la radio comunitària de Sant Antoni neix amb la voluntat de ser un punt d’informació del barri, un espai on compartir l’actualitat cultural, veïnal i social que ens envolta. Tenim ganes de conèixer-te i que ens expliquis. Fem d’aquesta radio, una radio comunitària. Fem Radio, fem informació, fem comunitat.

Si tens ganes de participar, contactan’s a rc66@calabria66.net.

Pots consultar els podcasts de RC66 des de la web i al nostre canal de IVOOX.

Diferents entitats de Calàbria 66 organitzen xerrades amb un transfons social per encetar debats sobre temàtiques d’interès col·lectiu. Organitza: Espai Debat, Mareas, Scorza, AVV Sant Antoni.

 • Grup de conversa: Cada dijous de 17 a 19h. Taller 2.
WordPress Lightbox Plugin