Ludoteca de Calàbria 66

Ludoteca

🦜🪁 La Ludoteca de Calàbria 66 és un projecte educatiu que té com a objectiu promoure l’educació i la criança de la petita infància perquè els nens i nenes puguin gaudir d’un espai de joc i de lectura. Un espai inèdit al barri i de lliure accés, obert a qualsevol infant i compartit. La finalitat és crear i enfortir els vincles amb les famílies i el veïnat i així fer de l’espai un eix vertebrador en serveis de qualitat a la infància. Els infants inscrits tenen entre 3 i 8 anys pel que poden interactuar i conviure amb infants de diferents edats i promoure l’aprenentatge entre iguals, aportant cadascú la seva visió a través del joc i la dinàmica lúdica.

👧🧑El dia de trobada setmanal és el dimecres tarda a l’Espai veïnal de Calàbria 66. Un equip de monitors vetlla pels infants i dinamitza les activitats. En aquest racó de jocs i de lectura es garanteix l’ús sostenible dels recursos: es fomenta el reciclatge de materials i s’evita el consum innecessari de material fungible. També s’aposta per l’ús d’utensilis de llarga durada i la gestió òptima de materials per a evitar el malbaratament.
 
En l’àmbit social, es vol garantir la igualtat d’oportunitats dels infants del barri de manera que no existeixin barreres econòmiques per a participar-hi. Els infants en situació de vulnerabilitat se’n poden beneficiar gràcies a beques públiques. Si ets una família interessada en participar en el projecte i tens dificultats econòmiques sol·licita la teva beca escrivint un correu a escoleta@calabria66.net.

El cost de la inscripció serveix per a cobrir despeses de gestió però en cap cas és un projecte amb ànim de lucre pel que acceptem donacions de material en bon estat com son contes, joguines i material escolar. Si desitges fer una donació pots dur el material a Calàbria 66, de 10 a 13 i de 17 a 20h.

 

És un projecte comunitari gestionat per la Federació d’Entitats Calàbria 66 i l’Escoleta de Sant Antoni. El cost de la inscripció serveix per a cobrir despeses de gestió però en cap cas és un projecte amb ànim de lucre pel que acceptem donacions de material en bon estat com son contes, joguines i material escolar.

 

Acceptem donacions! Si desitges fer una donació pots dur el material a Calàbria 66, de 10 a 13h i de 17 a 20h.

👧 Infants de 3 a 8 anys
📅 Dimecres de 17 a 19h
📍 Taller 2, Calàbria 66
📩 escoleta@calabria66.net
🤗 Donacions: Calàbria 66, 10 a 13h i 17 a 20h.
💶 Preus 
50€/trimestre: 1 tarda a la setmana 
20€/abonament de 4 sessions: per trimestre 
7€/dia: 1 tarda de ludoteca
(reserva prèvia)
WordPress Lightbox Plugin