Ludoteca

🦜🪁 La Ludoteca de Calàbria 66 és un projecte educatiu que té com a objectiu promoure l’educació i la criança de la petita infància perquè els nens i nenes puguin gaudir d’un espai de joc i de lectura. Un espai inèdit al barri i de lliure accés, obert a qualsevol infant i compartit. La finalitat és crear i enfortir els vincles amb les famílies i el veïnat i així fer de l’espai un eix vertebrador en serveis de qualitat a la infància.

 

Els infants inscrits tenen entre 3 i 8 anys pel que poden interactuar i conviure amb infants de diferents edats i promoure l’aprenentatge entre iguals, aportant cadascú la seva visió a través del joc i la dinàmica lúdica.
 
El dia de trobada setmanal és el dimecres tarda l’Espai veïnal de Calàbria 66. Un equip de monitors vetlla pels infants i dinamitza les activitats. En aquest racó de jocs i de lectura es garanteix l’ús sostenible dels recursos: es fomenta el reciclatge de materials i s’evita el consum innecessari de material fungible. També s’aposta per l’ús d’utensilis de llarga durada i la gestió òptima de materials per a evitar el malbaratament.
 
En l’àmbit social, es vol garantir la igualtat d’oportunitats dels infants del barri de manera que no existeixin barreres econòmiques que impossibilitin la participació. Els infants en situació de vulnerabilitat se’n poden beneficiar gràcies a beques públiques. Si ets una família interessada en participar en el projecte i tens dificultats econòmiques sol·licita la teva beca escrivint un correu a escoleta@calabria66.net.

El cost de la inscripció serveix per a cobrir despeses de gestió però en cap cas és un projecte amb ànim de lucre pel que acceptem donacions de material en bon estat com son contes, joguines i material escolar. Si desitges fer una donació pots dur el material a Calàbria 66, de 10 a 13 i de 17 a 20h.

 

Projecte comunitari gestionat per la Federació d’Entitats Calàbria 66 i l’Escoleta de Sant Antoni. El cost de la inscripció serveix per a cobrir despeses de gestió però en cap cas és un projecte amb ànim de lucre pel que acceptem donacions de material en bon estat com son contes, joguines i material escolar.

 

Acceptem donacions! Si desitges fer una donació pots dur el material a Calàbria 66, de 10 a 13h i de 17 a 20h.

👧 Infants de 3 a 8 anys
📅 Dimecres de 17 a 19h
📍 Espai veïnal, Calàbria 66
📩 escoleta@calabria66.net
🤗 Donacions: Calàbria 66, 10 a 13h i 17 a 20h.
💶 Preus 
50€/trimestre: 1 tarda a la setmana 
20€/abonament de 4 sessions: per trimestre 
7€/dia: 1 tarda de ludoteca
(reserva prèvia)
WordPress Lightbox Plugin