Organitzador

Sala

Polivalent

Més info

Llegir més
QR Code

Dia

20 gen. 2022

Hora

17:00 - 19:00

Xerrada Radars

Vols saber que és el projecte Radars? Com participar-hi? Com donar un cop de mà a un veí d’avançada edat que pateix solitud no desitjada?  

Radars és un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona per pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans. Treballem conjuntament amb els veïns i veïnes, comerços, farmàcies, persones voluntàries, entitats i equipaments, amb l’objectiu de transformar els barris en comunitats humanes, segures, participatives i solidàries.

 

Com funciona?

Radars s’articula mitjançant la creació d’una xarxa de barri que compta amb diversos espais de participació. La base d’aquesta xarxa la formen els radars, veïns i veïnes, comerços i farmàcies del barri que, amb una mirada sensible i respectuosa, estan atents a la dinàmica diària de les persones grans del seu entorn i si detecten algun canvi important es posen en contacte amb Radars. En aquesta detecció s’impliquen també els centres de salut del barri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

👉 Projecte Radars
☎️ 932 915 884 
📩 radarsgentgran@bcn.cat
✋ Comissió de Gent Gran de Sant Antoni
WordPress Lightbox Plugin