Organitzador

CICAT - Cluster de la Il·luminació de Catalunya
QR Code

Dia

08 nov. 2023

Hora

17:00 - 18:00

Urban Glow: A night walk in Barcelona

En el marc de la Smart City Expo World Congress (SCEWC), el CICAT porta a Barcelona els passejos nocturns NightSeeing, realitzats per la Lighting Designer americana Leni Schwendinger.

Leni, una pionera en la barreja d’il·luminació urbana, art públic i infraestructures urbanes, és la creadora d’aquests encontres en els quals, a través d’un recorregut per la ciutat, comparteix el seu profund coneixement de la llum i la foscor en la vida quotidiana, inspirant els assistents a reflexionar sobre els barris nocturns com a espais creatius.

Aquests passejos pretenen conscienciar sobre la llum i l’ombra en els entorns nocturns de les ciutats de tot el món i ofereixen una visió general de la teoria de l’il·luminació tant al públic en general com als professionals del disseny.

La tarda del dimecres 8 de novembre realitzarem un recorregut per Barcelona on coneixerem més a fons com s’ha dissenyat la il·luminació urbana de la Ciutat Comtal. El punt de trobada serà a Calabria 66 on començarem amb una petita presentació de la ruta i dels conceptes bàsics per part de la Leni.

 

Públic destinatari:  col·lectiu concret, professionals del sector de la il·luminació i administració pública.

WordPress Lightbox Plugin