Organitzador

Associació ARTransforma

Sala

Auditori
Categoria

Més info

More info title
QR Code

Dia

19 oct. 2021

Hora

17:00 - 18:45

Teatre a l’abast de les persones diverses

El projecte “Teatre a l’abast de les persones diverses” ofereix temps i espai a persones amb discapacitat en el qual fomentar la creativitat individual i col·lectiva, l’autonomia, la seguretat en un mateix i l’expressió. Descobrim i investiguem tècniques teatrals mitjançant el joc i dinàmiques en grup. Com en totes les activitats d’ARTransforma, les sessions són accessibles, inclusives i variades, i les propostes s’aborden des de la més àmplia transversalitat, incorporant elements d’altres disciplines artístiques (música, dansa, circ, pintura, etc.), i temàtiques d’interès.

Son tallers setmanals amb un grup constant, s’inscriuen a l’activitat a nivell indvidual, les famílies. El cost és de 92€/trimestrals. L’activitat està parcialment subvencionada per l’entitat que l’ofereix, a través de diferents subvencions (Ajuntament Bcn, Diputació) i donacions.

De manera puntual proposem actes oberts al públic general i famílies (tallers oberts, sessions en família, o posades en escena). Aquestes son gratuïtes o taquilla inversa.

Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin