Organitzador

Sala

Intern de C66
Categoria
QR Code

Dia

20 abr. 2020

Hora

08:00 - 18:00

Protocol SARS -CoV-2: Espai veïnal tancat i activitat suspesa

D’acord amb les mesures anunciades per la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona: Fins l’11 d’abril es tancaran tots els centres municipals de Barcelona per protegir la propagació del coronavirus i protegir la població més vulnerable.

Aquesta mesura afecta doncs al funcionament de l’espai veïnal Calàbria 66 (totes les sales), el qual quedarà tancat i suspendrà tota la seva activitat durant el període de temps anunciat.

Informacions relacionades:

 

 

  • Aquelles activitats que hagin abonat una quantitat en forma de lloguer, l’import serà retornat al compte bancari des del qual es va fer l’ingrés. Per a qualsevol qüestió relacionada podeu enviar un email a direccio@calabria66.net

 

  • L’equip tècnic i el punt òmnia farem teletreball en els nostres horaris habituals per tal de seguir gestionant l’espai veïnal. El telèfon estarà operatiu en algunes franges horàries i, sobretot, estarem actives via email.

 

  • Estarem pendents de les mesures que s’anunciïn a nivell municipal, autonòmic i estatal i us mantindrem informades.

 

Responsabilitat social, salut i comunitat!

La cooperació i la solidaritat són el nostre millor anti-víric.


L’espai veïnal Calàbria 66 seguim en peu de solidaritat amb la Xarxa solidària de Sant Antoni pel Covid-19.

Necessites que et portem quelcom? Resoldre dubtes? Suport psicològic? Una xarxa amb entitats del barri i més de 300 persones per a donar-te un cop de ma amb el que necessitis.

Informa’t aquí!

Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin