Organitzador

AEiG Sant Ferran

Sala

Taller 2
QR Code

Dia

27 gen. 2020

Hora

10:00 - 14:00

Projecte Truk 2 del Sant Ferran

Som un grup de joves del cau Sant Ferran que estem organitzant els campaments de Setmana Santa d’aquest any 2020.  L’objectiu de l’activitat programada per aquest dilluns dia 27 de gener a les 10:00h del matí consisteix en organitzar i distribuir les parts d’un dossier que hem d’entregar per poder anar de campaments de Setmana Santa.

En primer lloc, distribuirem la feina a realitzar com podria ser: explicar la situació de la unitat, preparar les activitats, buscar el terreny on acampar, organitzar una ruta…

Un cop distribuïdes totes les parts procedirem a triar entre totes el lloc on volem anar de campaments. Tothom haurà portat com a mínim informació sobre algun indret on podriem acampar i llavors decidirem quin ens motiva més a totes.

Per altra banda, també estem començant un projecte per campaments d’estiu d’aquest any 2020. La nostra idea és anar a algun campament de refugiats de Grècia a fer un voluntariat. Especialment ens agradaria fer un casal pels nens i nenes d’allà. És per això, que necessitem una sala on poder reunir-nos i respondre/enviar correus per poder avançar amb el nostre projecte.

Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin