Organitzador

Sala

Auditori Joan Bordetas

Més info

More info title
QR Code

Dia

26 febr. 2020

Hora

11:00 - 13:00

Cost

Gratuït

Presentació de la guia “Cures en la convivència de persones grans”

Plantejar alternatives a la mercantilització de les cures a la gent gran a través de mecanismes no especulatius basats en el bé comú és una aposta política ferma de l’entitat. I també ho és col·laborar per construir un nou model d’atenció a les persones grans des d’una lògica cooperativa i associada a l’espai de l’hàbitat, tot reclamant un marc legal més clar i favorable per permetre iniciatives d’aquestes característiques.

En aquest acte us presentarem la sisena guia de la col·lecció “Construïm habitatge cooperatiu”, concebuda per oferir recursos pràctics sobre diferents temàtiques vinculades a projectes d’habitatge col·lectiu. Aquesta guia neix de les inquietuds de grups de persones grans que volen a anar a viure en comunitat —una realitat emergent— i es plantegen una vellesa activa amb autogestió de les cures i de les seves necessitats futures.

Can 70, grup pioner format per 23 persones —gairebé el 75% dones— amb edats compreses entre 55 i 70 anys, procedents de 19 unitats de convivència, ha impulsat aquest recurs que es vol que serveixi d’ajuda per a nous grups i projectes.

A l’acte comptarem amb la presència de:

  • Gemma Tarafa: Regidora de Salut, Envelliment i Cures, de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Daniel López i Lluvi Farré: Grup de recerca CareNet (UOC).
  • Laia Teruel: Suara Cooperativa.
  • Anna Corrons: Can 70 (Sostre Cívic).

T’esperem el dimecres 26 de febrer d’11 a 13 hores, a l’Auditori de Calàbria 66! 

INSCRIPCIONS AQUÍ (cal inscripció prèvia)

Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin