Organitzador

Sala

Categoria
QR Code

Dia

02 jul. 2020

Hora

08:00 - 18:00

Poc a poc i amb bona lletra

Si els futurs esdeveniments no ho impedeixen, els equipaments de proximitat com el nostre podran començar a obrir portes a partir del 15 de juny. Això significa que a partir d’aquell dia els equips tècnics podem començar a accedir de nou a l’espai i preparar-lo de cara al retorn “a la nova normalitat”.
Val a dir, com us imaginareu, que aquesta nova tornada no serà gens fàcil. Els nous protocols sanitaris d’aplicació a nivell laboral com de les activitats són complexes. Cal doncs tenir en compte noves variables que fins ara no existien: aforaments, desinfeccions continuades, equips de protecció individual (entre d’altres)… i tot amb el mateix pressupost. Hi ha noves “normalitats” que es podran assumir i d’altres que potser no les podrem assumir.
En coordinació doncs amb el districte, i sempre tenint en compte tot allò que podem assumir a dia d’avui, us compartim una primera proposta de “desescalada” de Calàbria. Tenint en compte que l’activitat del Casal d’Estiu es durà a terme  i tenint en compte que el tema desinfeccions no el tenim garantit més enllà del que ja teníem amb anterioritat (un cop al dia), la proposta més realista de “desescalada” consta de:
  • Reobertura dels espais: només es contemplarà per a la realització del casal d’estiu (del 22 de juny al 10 de setembre)

 

  • La resta d’activitat es reprogramaria a partir del 14 de setembre (prioritzant aquells esdeveniments suspesos a causa de l’estat d’alarma). Només es contempla una única exempció: reunions que responguin a situacions d’emergència social/veïnal sobrevinguda (i sempre garantint l’acompliment de les mesures d’higiene, seguretat i distanciament social)
  • L’Espai Veïnal romandrà tancat per l’ús lliure: actualment no tenim prous recursos com per garantir l’aforament d’aquest espai ni les condicions de distànciament social. Aquest criteri es revisarà segons situació sanitària durant el mes de setembre
Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin