Organitzador

Sala

Auditori

Més info

oscarantoli.com
QR Code

Dia

15 jul. 2021

Hora

18:00 - 22:00

Cost

Taquilla inversa

Oscar Antolí Quartet, “Penínsules”

Presentació del disc “Penínsules”

Concert inspirat en la Història i les cultures de la Mediterrània

 


El Quartet interpreta composicions originals amb l’objectiu de reconstruir un pont perdut entre la música Mediterrània de les costes oriental i occidental. Procedents de diferents llocs d’Europa i d’una àmplia gamma de gèneres musicals, els músics del conjunt creen un so per evocar imatges i records de persones, vides i mons molt llunyans, sent al mateix temps una música melancòlica i eufòrica.

Com el mateix nom ens deixa entreveure, el seu primer àlbum “Penínsules” ens transporta en un viatge melòdic per tres penínsules de la Mediterrània: Iberia, els Balcans i Anatòlia. Aquest disc destaca pel seu eclecticisme ja que el ventall d’estils que presenta reivindica la riquesa d’unes cultures musicals aparentment diferents, però que, barrejant-les com toca, convergeixen en unes arrels comunes.

Penínsules és, en el fons, una proposta de retrobada; en aquests temps convulsos en què per tot arreu se’ns recalquen els perills migratoris, les incompatibilitats culturals i les fòbies religioses. Aquest projecte aposta per recuperar una identitat compartida que, si més no, en l’àmbit musical, ens permet confraternitzar.

 

Dossier · Youtube · Web · Spotify · Entrevista a Ràdio 4, amb Jordi Roura

Taquilla inversa
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin