Comissió educació C66

Organitzador

Comissió educació C66

Sala

Espai Veïnal

Més info

More info title
QR Code

Dia

17 nov. 2021

Hora

17:00 - 19:00

Ludoteca de Sant Antoni

🦜🪁 La Ludoteca de Calàbria 66 és un projecte educatiu que té com a objectiu promoure l’educació i la criança de la petita infància perquè els nens i nenes puguin gaudir d’un espai de joc i de lectura. Un espai inèdit al barri i de lliure accés, obert a qualsevol infant i compartit. La finalitat és crear i enfortir els vincles amb les famílies i el veïnat i així fer de l’espai un eix vertebrador en serveis de qualitat a la infància.

 

Els infants inscrits tenen entre 3 i 8 anys pel que poden interactuar i conviure amb infants de diferents edats i promoure l’aprenentatge entre iguals, aportant cadascú la seva visió a través del joc i la dinàmica lúdica.
 
El dia de trobada setmanal és el dimecres tarda l’Espai veïnal de Calàbria 66. Un equip de monitors vetlla pels infants i dinamitza les activitats. En aquest racó de jocs i de lectura es garanteix l’ús sostenible dels recursos: es fomenta el reciclatge de materials i s’evita el consum innecessari de material fungible. També s’aposta per l’ús d’utensilis de llarga durada i la gestió òptima de materials per a evitar el malbaratament.
👧 Infants de 3 a 8 anys                                                                        💶 Preus 
📅 Dimecres de 17 a 19h                                                                      50€/trimestre: 1 tarda a la setmana 
📍 Espai veïnal, Calàbria 66                                                                  20€/abonament de 4 sessions: per trimestre 
📩 escoleta@calabria66.net                                                                 7€/dia: 1 tarda de ludoteca
🤗 Donacions: Calàbria 66, 10 a 13h i 17 a 20h.                                 (reserva prèvia)
Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin