Associació Pro-Teatre Talia Olympia

Organitzador

Associació Pro-Teatre Talia Olympia
Web
https://teatretalia-olympiabcn.blogspot.com/

Sala

Auditori Joan Bordetas
QR Code

Dia

25 gen. 2020

Hora

19:00 - 21:00

FM- Concert: Quartet Jazz Jaume Guerra

Concert de Jazz a càrrec de “Jaume Guerra Quartet” Amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni.

Liderat pel contrabaixista i cantant Jaume Guerra Meneu, este quartet ens presenta un repertori de temes originals, on hi ha cabuda per a standards del gènere i que dibuixen un repertori de jazz eclèctic i vitalista.
Havent treballat ja amb grans del jazz de casa nostra com ara Javier Vercher, Ramon Cardo i les Dómisol Sisters entre d’altres i amb l’aprenentatge de liderar projectes com Jim War Brou i Blau Barba, el músic, que es va donar a conéixer al públic majoritari amb bandes mítiques com ara Obrint Pas, Zoo i Orxata, presenta el seu quartet de jazz, on majoritàriament gaudirem de composicions pròpies, tant instrumentals com a vocals i amb embolcalls i ritmes ben diversos.

Per dur a terme esta tasca, l’artista es rodeja d’una nova fornada de músics nascuts al nostre territori:

Natural de Barcelona, Joan Codina és un dels trombonistes de referència de la nova fornada de jazzistes de casa nostra. Format al progecte pedagògic Sant Andreu Jazz Band, actualment lidera el seu projecte i col·labora amb diverses propostes artístiques de l’escena barcelonina, entre les que podem trobar figures com ara David Xirgu i David Mengual. A més a més ha pogut treballar amb un dels seu ídols, el trompetista americà Joe Magnarelli.

Al piano, el barceloní Víctor Oller, que després de 5 anys a La Haia on va tindre l’opotunitat de tocar amb el saxofonista Ben Van Gelder, ha tornat a la ciutat comptal, on ja va treballar amb músics com ara Javier Crespo (Orquestra Plateria) i Jimmy Jenks (Buena Vista Social Club) entre d’altres.

Des de Vilafranca del Penedés, el baterista Adrià Claramunt Navarro s’encarregarà de posar ritme al concert, artistes com ara Bill McHenry, Milena Casado, Giulia Valle i Daniel Ferruz, compten habitualment amb el seu savoir faire.

Jaume Guerra – Contrabaix i veu
Joan Codina – Trombó
Víctor Oller – Piano
Adrià Claramunt – Bateria

Preu: Guixeta inversa
Organitza: Associació Talia-Olympia amb la Comissió de la Festa Major de Sant Antoni

 

Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin