Organitzador

Rosa Crehuet

Sala

Espai Veïnal
QR Code

Dia

04 maig 2022 - 08 maig 2022

Hora

10:00 - 14:00

Exposició Textures

El projecte que presento reuneix una serie d’obres plàstiques inspirades en els meus sentiments vers la natura i el preocupant accelerat procés de destrucció o la constat batalla de la dona per aconseguir el lloc que li correspon. Treballo amb una tendència a la representació simbòlica com ara la circularitat o el moviment incessant, amanit pel volum i el color.

Gairebé totes les peces tenen en comú el material tèxtil. Una tècnica que, malgrat endinsar l’origen en els temps mític, ha tornat amb força els darrers anys quan s’ha reconegut la seva potencialitat creativa; fet que, no per atzar, coincideix amb l’augment de la presència de les dones al món de l’art. Exemple proper és l’obra d’Aurèlia Muñoz.

He treballat el material tèxtil des de fa temps degut a la meva professió, dissenyadora i realitzadora de vestuari teatral. El teixit ofereix una corporeïtat que em permet produir sensacions més enllà de la vista, com és el tacte. A través dels diferents materials, introdueixo fàcilment el volum en la composició visual. Altres materials, com el mirall, em serveix per a reforçar el sentit.

 

Rosa Crehuet,

Artista

 

Horaris d'exposició:
Dilluns i divendres de 10 a 20h 
Dimarts, dimecres i dijous: de 10 a 16h
Dissabte: de 16 a 20h
Diumenge: de 10 a 18h
WordPress Lightbox Plugin