Sala

Espai Veïnal
QR Code

Dia

14 oct. 2021

Hora

16:30 - 19:00

Escoleta de Sant Antoni

🦜🌈 L’Escoleta de Sant Antoni és un projecte d’acollida, reforç escolar i lleure educatiu destinat als infants del barri de Sant Antoni de 6 a 14 anys que es troben en una situació d’especial necessitat o vulnerabilitat.

 

👧🧑👨‍🦱  Els infants inscrits assisteixen a Calàbria 66 dos tardes per setmana per berenar, fer els deures i passar-ho bé amb activitats i jocs de lleure. Les desigualtats amb les quals convivim exposen a la infància davant de situacions de vulnerabilitat i/o inestabilitat econòmica, familiar, d’habitatge i administrativa, entre d’altres. Moltes vegades, aquestes situacions acaben afectant negativament al rendiment i adaptació escolar dels infants o inclús portant al fracàs escolar, doncs s’enfronten amb moltes dificultats afegides al seu dia a dia. Sovint a aquests infants els manca un acompanyament personalitzat pel que fa a l’àmbit acadèmic.

 

Cerquem voluntaris!. Necessitem persones voluntàries amb formació o experiència en educació, pedagogia, lleure educatiu o en treball amb infants vulnerables. L’objectiu és arribar a una ràtio d’una persona voluntària per a cada infant per tal de fer un seguiment més personalitzat i acollidor. L’experiència d’aquests infants millora quan s’estableixen uns vincles afectius amb l’educador o educadora, per això demanem un compromís de participació en el projecte t’una tarda per setmana.

 

👧 Infants de 6 a 14 anys

📅 Dimarts i dijous de 16:45 a 19:00h

🤗 Si vols participar de forma voluntària, pots inscriure’t aquí.

🍪 Si vols col·laborar com a establiment i formes part del SAC contacta aquí.

📦 Si desitges fer donació de joguines, contes o material escolar, pots dur el material a Calàbria 66, de 10 a 13h i de 17 a 20h.

📩 escoleta@calabria66.net.

Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin