Organitzador

Associació Movent Salut

Sala

Taller 1
Categoria
QR Code

Dia

19 set. 2023

Hora

10:00 - 13:00

Cost

25 (dos sessions)

El repte del benestar: Millorar l’equilibri I

Posar-nos dempeus ens va convertir en humans. Sabem però organitzar i gaudir de l’equilibri damunt els nostres peus?

El taller te per objectiu aportar als participants eines per millorar el seu equilibri; en altres paraules millorar la seva mobilitat.

Es un taller introductori, bàsic  i  enfocat a tots els públics. Apte per a persones a partir de 18 anys  que detecten problemes de tensió o molèsties en la gestió dels seus moviments habituals.

Durant 3 hores i emprant el Mètode Feldenkrais, treballarem la integració dels sistemes esquelètic, muscular i nervios per mostrar com es detecten els punts de tensió i apendre a gestionar la mobilitat de manera més fluida, més fàcil.

Hi haura una primera part  teòrica per recordar conèixements bàsics de la nostra anatòmia. Aquests seran imprescindibles per a poder seguir la classe pràctica que hi haurà a continuació. El taller Equilibri I, ens mostrarà com gestionar la tensió adequadament per pasar d’estar estirat i en descans, a dempeus i en moviment afavorint una organització més eficient dels nostres sistemes. Realitzar una primera aproximació a l’ús que fem de les cames-peus i els braços-mans serà de rellevant per a millorar l’equilibri.

El Dr. Moshe Feldenkrais (1904-1984) va ser un doctor en física qui treballa amb el matrimoni Curie que aconsegui el Nobel. Va ser un avançat al seu temps en l’estudi del funcionament del moviment humà des de diverses prespectives (fisiologia, anatomia, neurologia, biomecànica i psicologia). Als anys 70 va crear el mètode Feldenkrais per demostrar cientifícament les seves aportacions.

El Taller Equilibri I serà impartir per Àfrica Navarro professora acreditada per la EuroTab i l’Institute Feldenkrais Foundation. Es Presidenta de la Associació MoventSalut.

Tags:
WordPress Lightbox Plugin