Organitzador

AACOP

Sala

Sala Espai Veïnal
Categoria
QR Code

Dia

28 set. 2023

Hora

19:30 - 21:30

Inaguración Ir Congreso de Coaching Ontológico

La Asociación Argentina de Coaching Ontológico Profesional (AACOP) va crear a l’octubre del 2022 la seva primera seu a l’exterior del país i ho va fer a la ciutat de Barcelona. Amb ganes de donar a conèixer la vessant ontològica del coaching i de crear sinergies entre organismes, associacions i particulars, us volem convidar al I Encontre de coaching ontològic de l’AACOP internacional que tindrà lloc a l’espai veïnal de Calàbria 66. 

L’encontre es divideix en dues sessions obertes i gratuïtes per a tothom:

  • La primera serà el dijous 28 de setembre a les 19:30h en l’espai polivalent de la planta baixa on presentarem què és el coaching ontològic, quin és el seu origen i què ens pot aportar en la nostra transformació personal.
  • La segona es donarà el dissabte 30 de 10:00h a 14:00h a l’aula annexa del primer pis i la plantegem com un espai de col·loquis amb dinàmiques vivencials en les que indagarem en algunes temàtiques més concretes.

La invitació és totalment oberta per a qui estigui interessat en donar-se un espai de reflexió i d’obertura personal a través de mirades noves. La nostra intenció és presentar un ventall d’eines diverses, ja sigui a nivell d’equips de treball com a nivell individual, que ens serveixin per ampliar i potenciar la nostra capacitat d’accionar.

Ens veiem al setembre per a començar a expandir-nos!.

 

Per assistir a l’encontre, us demanem que si us plau envieu un mail per a registrar-vos en la següent direcció de correu: aacopcoachingbcn@gmail.com o també ens podeu trucar al 655084235.

Tags:
WordPress Lightbox Plugin